Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom állandóan beszól nekem, odaszúr, mikor én tényleg nem mondok neki semmi bántót előtte (és utána sem). A férjemnek mikor mondom, annyi a válasza, nem szól neki, mert nem akarja őt megbántani. Ti meddig csinálnátok ezt így tovább?
Tetszik a hozzáállásod, hogy elfogadod, ha valaki esetleg rátud világítani a dolgokra más szemszögből.
Ehhez viszont írjál még példákat, hogy segíthessünk, hogy szereld le a dolgot.
Ez a sütis dolog pl. én visszakérdeznék a telefonba, hogy nem ég e tőle a gyomra, és akkor csinálsz. Ha viszont többször előfordul, akkor egyszerűen ne csinálj. Nincs időd és kész. És főleg ne idegeld magad. Ő ilyen, de ha a férjed nem ilyen, ő rendes hozzád, akkor arra próbálj koncentrálni ne az anyja negatív dolgaira !!!
19es vagyok, köszönöm, hogy igazat adtál
DE Mostantól legyen másképp.
Ha a férjed szerető jó férj és ezen kívül nincs bajod vele (az enyém ilyen) ne b@szogasd az anyjával. Oldd meg. Ha hív legközelebb hogy átugrana, mondd neki azt, hogy nem alkalmas. Ne magyarázkodj, nem vagy köteles elszámolni neki az időddel. Előtte tájékoztasd a férjed, hogy így fogsz cselekedni, ne legyen az, hogy az anyósod szeretőre gyanakszik és azt adagolja be a fiának.
Ne járj át hozzá. Ha a férjed hív, mondd azt, hogy abban a házban csak sértések érnek. Nem állt ki még soha melletted, ezért nincs joga ilyet követelni tőled. Én ezzel elintézettnek látnám a helyzetet.
19es vagyok.
Az én férjem is ilyen, nem egyedi eset, csak én nem veszem (már ) a szívemre.
10 év házasság.
Miért ilyen: Hmmm. Az én férjem egy csendes, szerény, visszahúzódó ember. Az anyósom nagypofájú. Gyerekkorában érzelmileg zsarolt a férjem (ő mesélte), 4-5 éves gyerekhez pl képes volt egy hétig nem szólni, mert nem azt tette amit ő elvárt (mert az anyósomnem mondja ki mit akar, mindenki azért született a világra, hogy kitalálja ő mire gondol). Az én férjemben ez alakította ki. Az érzelemmentes gyermekkor, azt, hogy anyósom így bánt vele gyerekként.
Látom mennyire őrlődik miatta, de én szeretem, és nem akarok szúrni rajta még egyet azzal, hogy válasszon. Én magam oldom meg a problémáimat.
Hát ő is egy nagyszerű anya.
Egyébként pár hete én is elkezdtem, hogy nem megyek oda. Csak nem tudtam jó-e amit teszek, de megerősítettetek benne, hogy igen. Ugyanakkor meg a férjemnek hogy esik, hogy az én szüleimhez viszont megyünk - ezen is gondolkodtam, de már nem érdekel. Meg nálunk mondjuk elvakult is az anyjával szemben, tehát én elmagyarázom neki, hogy mi zajlott aznap, és olyankor rácsodálkozik - állítólag.
"A kérdező kommentje:
14-es, ha nincs jobb dolgot, menj sétálj egyet! Ha téged ez zavar, zárd be ezt az oldalt!"
Kedves kérdező!
Azért te sem lehetsz egy matyóhímzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!