Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm állandóan a fiúmmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan a fiúmmal flörtöl. Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Ha nem szólok,akkor egy idő után biztosan kiakadok,ha szólok neki,akkor meg megsértődik.Eddig megbíztam benne,de ezek után már...hát...nem tudom:( :(
2009. nov. 16. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Megkérném a fiúmat, hogy utasítsa el a flörtölését.

HA fogadja, és viszonozza, akkor csak biztatja. Viszont ha ez így van, akkor se a barát se a barátnő nem az igazi.

2009. nov. 16. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
leütném. ha kevésbé lennék temperamentumos, előtte elmagyaráznám, hogy álljon le.
2009. nov. 16. 21:53
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Be vagy tőle szarva? Jobb nő mint te? Félsz hogy a barátod elhagy miatta?
2009. nov. 16. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Pff..szólsz neki,és még neki áll feljebb -.-"? Nekem még akkor is lesülne a pofámról a bőr,hogyha az egyik haverom csajával még csak szemeznék is..Szerintem beszélj a pasiddal,mert ennek nem lesz jó vége..A barátnődet meg tépd meg,ha megint előfordul,és szólsz neki,de még ő sértődik be :) Szép kis barátnő az ilyen,mit ne mondjak..
2009. nov. 16. 21:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Neki az a meglátása,hogy mivel a srácnak van barátnője,úgyse érti félre,neki meg nincs senkije,ezért mindent szabad...:S:(
2009. nov. 16. 22:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
hát apofáját széjjelvágnám...
2009. nov. 16. 22:08
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Már napok óta csak sírok emiatt:(
2009. nov. 16. 22:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne barátkozz vele!!! küld el mond hogy nincs szükséged rá!Ennyi....L/25
2009. nov. 16. 22:52
 9/17 thedani ***** válasza:

Egyszerű a megoldás, szakíts a pasival és küld el a fr@ncba a barátnődet. Na jó lehet nem is olyan egyszerű, de ez az egyetlen helyes megoldás. De hány éves vagy, 13, hogy egy ilyen pasi miatt sírsz? Amúgy is, ha a pasid csak addig van veled amíg nem talál egy jobbat akkor kár is lenne tovább húzni. Még szerencse hogy ilyen hamar kiderült. Legyél erős és ne sírj, üvölts, pofozz és zár le ahogy kell.

21\F

2009. nov. 16. 23:46
 10/17 A kérdező kommentje:
16 vagyok,a srác is,de ő szeret,és ezt tudom(sokan mondják).A barátnőm az,aki beleavatkozik.
2009. nov. 17. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!