Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan a fiúmmal flörtöl. Mit csinálnátok a helyemben?
sajnos a tini szerelem ilyen őrőm sirás minden szar egyben
ugysem ő lesz az igazi az életedben ha megy ne bánkodj ha marad őrülj ugyhogy inkább magaddal foglalkozz te csak érezd jol magad lépj ki ha nem tetszik majd kőnyőrőg ha meg nem akkor őrülj neki mert legalább nem okoz tőbb csalodást
Szóval szeret de mégis belemegy hogy flörtöljön a barátnőddel? Hát ez nálam nem fér össze. Hiába mondja hogy szeret, azt nem mondani kell, és egy ilyen tettel ponthogy bizonyítja hogy nem szeret. És ha majd lefekszik egy másik barátnőddel és azt mondja hogy szeret és a nő hibája mert elcsábította. Nem kérem ez nem így megy. Tudom hogy nehéz, de lehet hogy át kell értékelned a kapcsolatodat. Minél fiatalabb a szív, annál könnyebben gyógyul, szóval nagy levegő, tépd le a csávót magadról és keress egy olyat aki tényleg szeret.
21\F
A csajt megkértem,hogy hagyja abba,kiderült,hogy nála ez csak a barátkozás kategóriába tartozik,most viszont a srác kezdi...:(
Nem akarok szakítani,mert szeretem,és lehet,hogy ők csak hülyülnek...De nekem ez már több,mint hülyülés:(
Az első lépésen túl vagy, beismerted hogy gond van és hogy megakadályozhattad volna. Már csak tenni kell valamit. Ne legyél szomorú, tudod, tél után mindig jön tavasz, akármilyen hideg is a tél. Viszont itt csak akkor jön tavasz, ha nem rekedsz meg az őszben várva hogy felmelegedjen az idő :)
Bocsi a fura hasonlatot. És ahogy mondtam már, ha kell szakíts. Lehet én sem tenném meg könnyen ha szeretném, de hát van ilyen.
21\F V.D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!