Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom állandóan beszól nekem, odaszúr, mikor én tényleg nem mondok neki semmi bántót előtte (és utána sem). A férjemnek mikor mondom, annyi a válasza, nem szól neki, mert nem akarja őt megbántani. Ti meddig csinálnátok ezt így tovább?
Először te ülj le a te férjeddel megkérdezni tőle, hogy ő mit gondol erről.
Egyébként milyen gyakran kell találkozz anyósoddal ?
És mégis miket mond ?
Próbáld mondani a férjednek, hogy nem megbántani, letámadni (más kérdés, ha ő is olyan, hogy mindenen megsértődik )- szépen megkérné - kell anyukádat, nem ez a te vágyad, hanem szépen megbeszélnék ők kettesben, hogy légyszi ne mondj már ilyeneket a feleségemnek, tudod, hogy ez nem helyes, nekem is rossz így, és én mindkettőtöket szeretlek. Köszi anyu !
Nyugodtan próbáld rávezetni mit mondhatna, és arra is vezesd rá, hogy nem gyerek már aki nem mondhat semmit a szüleinek és ez nem bántás, csak kérés. De fontos, hogy te nyugodtan beszéld ezt meg a férjeddel.
Nem értelek titeket.
A férfi úgy volt nevelve, hogy nem vagy nem szívesen mond ellent. Ez az elnyomó anya egyik utóhatása. Oké
Szerintem ne hozd ennyire kényelmetlen helyzetbe. Ebből csak a vita lesz köztetek is. Viszont semmit nem érsz el vele, hidd el nekem.
Mint írtam már, ne járj anyósodhoz. Mondd meg férjednek, hogy sértő neked a helyzet és ő sem várhatja el tőled hogy jó pofát vágj hozzá, főleg azok után, hogy nem harcol érted kivont karddal az anyja ellen.
Nem értem minek járkálsz oda???? Ha anyósod szóvá teszi, mondd azt, hogy nagyon jól tudja miért nem mész. Mert állandóan sérteget. És ezzel el van intézve.
Istenem... akkor megérdemled, de tényleg a sorsod.
Miért várod el a világtól, hogy álljon ki érted, de te magadért egy lépést sem teszel?
Mi az,hogy közli jön át és süssél neki? "Nem alkalmas anyuka, most ne jöjjön" Ez egy nagyon hasznos mondat. Vagy "süssön magának a hóhér" Na jó az utóbbi kicsit sarkítva lett, de a lényeg ugyanaz.
Neked kéne belátni, hogy felnőtt nő vagy, önálló akarattal. Ha te nem tiszteled magad annyira, hogy kiállj magadért, akkor miért várod el mástól ezt a tiszteletet? Mindenkivel annyit lehet megtenne, amennyit megenged másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!