Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyósom állandóan beszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósom állandóan beszól nekem, odaszúr, mikor én tényleg nem mondok neki semmi bántót előtte (és utána sem). A férjemnek mikor mondom, annyi a válasza, nem szól neki, mert nem akarja őt megbántani. Ti meddig csinálnátok ezt így tovább?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igazad van, 10-es, de az ilyen ember, milyen ember? :((
2012. jan. 18. 15:38
 12/28 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, miért tart az anyjától??!!!
2012. jan. 18. 15:38
 13/28 anonim ***** válasza:
kérdező, egyszerűen ülj le,és beszélj vele. főleg,ha emiatt változott a szemedben. Te is tudod,hogy ez nem állapot,akkor ne várj,felesleges,látod,hogy egy gyáva p... már elnézést. Bármennyire is szeretem az édesanyámat, bármennyire is szeretem a szerelmemet, az a legszebb,ha béke van közöttük. Engem nem érdekel,hogy szeretik-e egymást,vagy sem, amíg a család együtt van, adják meg egymásnak a minimális tiszteletet. Én nő vagyok,de amikor egyszer beszólt az anyósom, a barátom kérdés nélkül rászólt. Nem vesztek össze,meg semmi ilyesmi,de onnantól anyós tudta,kinek hol a helye (főleg,hogy bántó megjegyzést tett rám olyasmiért,amiről nem tehettem), és azóta mi is elvagyunk,egész jól. Úgyhogy ha a férjed ekkora nyúl,hogy nem áll a sarkára,akkor állj Te a sarkadra,és ültesd le mindkettőt,ha nem viselkednek! Sok sikert!
2012. jan. 18. 15:42
 14/28 A kérdező kommentje:
14-es, ha nincs jobb dolgot, menj sétálj egyet! Örülök, hogy te ilyen remek, hibátlan ember vagy. Én szeretem megbeszélni másokkal a problémámat, lehet rávílágítanak arra, amire nemis gondoltam, vagy megerősítést nyerek. Ha téged ez zavar, zárd be ezt az oldalt!
2012. jan. 18. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:

Először te ülj le a te férjeddel megkérdezni tőle, hogy ő mit gondol erről.

Egyébként milyen gyakran kell találkozz anyósoddal ?

És mégis miket mond ?

Próbáld mondani a férjednek, hogy nem megbántani, letámadni (más kérdés, ha ő is olyan, hogy mindenen megsértődik )- szépen megkérné - kell anyukádat, nem ez a te vágyad, hanem szépen megbeszélnék ők kettesben, hogy légyszi ne mondj már ilyeneket a feleségemnek, tudod, hogy ez nem helyes, nekem is rossz így, és én mindkettőtöket szeretlek. Köszi anyu !

Nyugodtan próbáld rávezetni mit mondhatna, és arra is vezesd rá, hogy nem gyerek már aki nem mondhat semmit a szüleinek és ez nem bántás, csak kérés. De fontos, hogy te nyugodtan beszéld ezt meg a férjeddel.

2012. jan. 18. 15:55
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem értelek titeket.

A férfi úgy volt nevelve, hogy nem vagy nem szívesen mond ellent. Ez az elnyomó anya egyik utóhatása. Oké

Szerintem ne hozd ennyire kényelmetlen helyzetbe. Ebből csak a vita lesz köztetek is. Viszont semmit nem érsz el vele, hidd el nekem.

Mint írtam már, ne járj anyósodhoz. Mondd meg férjednek, hogy sértő neked a helyzet és ő sem várhatja el tőled hogy jó pofát vágj hozzá, főleg azok után, hogy nem harcol érted kivont karddal az anyja ellen.

Nem értem minek járkálsz oda???? Ha anyósod szóvá teszi, mondd azt, hogy nagyon jól tudja miért nem mész. Mert állandóan sérteget. És ezzel el van intézve.

2012. jan. 18. 16:00
 17/28 A kérdező kommentje:
Sorolhatnám órákig. Amin már ki sem akadok, jön át, szól előtte, süssek neki egy bizonyos sütit. Ezek után közli, hogy nem bírja a gyomra nem kér.
2012. jan. 18. 16:03
 18/28 anonim ***** válasza:
37%

Istenem... akkor megérdemled, de tényleg a sorsod.

Miért várod el a világtól, hogy álljon ki érted, de te magadért egy lépést sem teszel?

Mi az,hogy közli jön át és süssél neki? "Nem alkalmas anyuka, most ne jöjjön" Ez egy nagyon hasznos mondat. Vagy "süssön magának a hóhér" Na jó az utóbbi kicsit sarkítva lett, de a lényeg ugyanaz.

Neked kéne belátni, hogy felnőtt nő vagy, önálló akarattal. Ha te nem tiszteled magad annyira, hogy kiállj magadért, akkor miért várod el mástól ezt a tiszteletet? Mindenkivel annyit lehet megtenne, amennyit megenged másoknak.

2012. jan. 18. 16:07
 19/28 A kérdező kommentje:
Konkrétan mi hívtuk meg férjem születésnapjára.
2012. jan. 18. 16:08
 20/28 A kérdező kommentje:
19-es igazad van.
2012. jan. 18. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!