Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS váljak v. ne váljak?
Figyelt kérdés
Férjnél vagyok már 3éve ,régóta ismerjük egymást..már nem szeretem szerelemmel csak simán szeretem.Nem ver ,nem iszik,a pénzt leadja,nem csal meg.Viszonylag jól meg vagyunk elhülyéskedünk.De olyanok vagyunk mint a jó barátok.Egy héten 1szer van sex.Én nem kívánom.Ö azt mondja szeret és szeretne velem többször együtt lenni de nekem nem megy.Soha nincs itthon ,csak enni meg aludni jár haza ....a hobbijának él ami a motorozás.Két gyermekünk van...velük sem foglakozik csak 5perceket.A nagyobbik is mindig sír érte és mondja,hogy apa ne menny el ...de ö megy.Hétvégén sem vagyunk együtt akkor is motorzik versenyek stb.Magányos vagyok......ha itthon van akkor meg hagyuk aludni stb.számitógépezik stb...Ugy érzem ezt sokáig már nem birom.Nincs senkim és nem is szeretnék csak el szeretnék válni....de nem akarok neki fájdalmat okozni,mert annyira meg szeretem.Meg félek mit szól a környezet stb.De megbeszélni ezt nem lehet sokszor probáltuk már...megigér mindent pár napig ugy is van aztán kezdödik minden elöröl.Végül is igy is egyedül vagyok két gyerekkel,én intézek mindent én megyek mindehová két gyerekkel.Mit tegyek?Ez azért összetettebb de itt leírni igy nem tudom.De szívesen várom a véleményeket mindenkitöl.Jót is rosszat is.26/L2009. máj. 25. 23:09
31/33 anonim 

válasza:

Ez a féltékennyé tevés sztem hülyeség.
Ő már kiszállt ebből a kapcsolatból, csak testileg van jelen, vagy úgy sem. Éli az életét, a kiszolgálást természetesnek veszi, nem vállal fel semmit ami a családhoz tartozna.
Ha jobb lenne neked külön, menj. Ha rosszabb lenne, maradj.
Javulásra minimális esélyt látok.
32/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat......megprobálom majd amit írtattok de a féltékennyé tételt nem...majd írok beszéltem vele szokás szerint volt egy-két nap változáspozítiv irányba de ennyi.
2009. jún. 4. 11:29
33/33 anonim 

válasza:

NAh, ezek után tejes bitonsággal mondom: VÁLJ EL, minél hamarabb!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!