Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » SOS váljak v. ne váljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS váljak v. ne váljak?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok már 3éve ,régóta ismerjük egymást..már nem szeretem szerelemmel csak simán szeretem.Nem ver ,nem iszik,a pénzt leadja,nem csal meg.Viszonylag jól meg vagyunk elhülyéskedünk.De olyanok vagyunk mint a jó barátok.Egy héten 1szer van sex.Én nem kívánom.Ö azt mondja szeret és szeretne velem többször együtt lenni de nekem nem megy.Soha nincs itthon ,csak enni meg aludni jár haza ....a hobbijának él ami a motorozás.Két gyermekünk van...velük sem foglakozik csak 5perceket.A nagyobbik is mindig sír érte és mondja,hogy apa ne menny el ...de ö megy.Hétvégén sem vagyunk együtt akkor is motorzik versenyek stb.Magányos vagyok......ha itthon van akkor meg hagyuk aludni stb.számitógépezik stb...Ugy érzem ezt sokáig már nem birom.Nincs senkim és nem is szeretnék csak el szeretnék válni....de nem akarok neki fájdalmat okozni,mert annyira meg szeretem.Meg félek mit szól a környezet stb.De megbeszélni ezt nem lehet sokszor probáltuk már...megigér mindent pár napig ugy is van aztán kezdödik minden elöröl.Végül is igy is egyedül vagyok két gyerekkel,én intézek mindent én megyek mindehová két gyerekkel.Mit tegyek?Ez azért összetettebb de itt leírni igy nem tudom.De szívesen várom a véleményeket mindenkitöl.Jót is rosszat is.26/L
2009. máj. 25. 23:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok elöször is szeretném megkszönni mindenkinek ezt a sok választ.Másodszor szeretnék válaszolni pár hozzá szólásra amit írtattok azt én szinte mind megprobáltam.Vegyünk pár példát,régen együtt jártunk motorozni én is szeretem.Mostanában is van olyan talán egy évben pár alkalom amikor elmegyek vele motorozni v.versenyre de az az igazság kicsik még a gyerekek nem akarom öket sokat magukra hagyni....és a párom nem is igényli neki teljesen mindegy megyek-e vagy nem.Néha a nagyobb fiút elvisszük de mivel ez cross motorzás elég veszélyes ,még a versenyek is nagyon kell rá figyelni futni utána stb...szóval ez sem válik be...a párom a 2éves fiúnkkal a játszótérre kettesben talán a két év alatt 10-szer volt de volt olyan 10perc mulva felhozta.A legdurvább ha megkérem vigyázz rá egy kicsit vidd el valahová játsz vele amig én megfözzök stb.akkor inkább azt mondja ,hogy elmegy szerelni.INKÁBB!!Értitek ezt?Inkább szerel mint a gyerekkel legyen....Én kedves vagyok vele nem veszekszek vele erröl már leszoktam fölösleges ugy se változik a helyzet akkor miért rontsam el minden napunkat,egyébként valaki irta,hogy jobb lenne egyedül ugy se találok jobbat stb.Erre a válaszom most is egyedül vagyok.És erre pl.tudok,3éve lakunk jelenlegi lakhejyünkön és a szomszédok csak kis idö mulva merték megkérdezni,hogy elváltam egyedül nevelem a gyerekem?(akkor még csak 1 volt)Mert mindig csak egyedül láttak?Na szerintettek milyen érzés?Szóval erröl ennyit?Mondtam neki ,hogy elhagyom stb.Azzal védekezik kell a pénz azért nincs itthon....de abból én sokat nem látok elmegy benzinre ,versenyre stb,,,,persze ez a maszek pénze.A gyerekekre meg azt mondja kicsik még nem tud velük mit kezdeni:DRöhej pedig a kötödés életük elsö 3évében alakul ki,,,,azt mondja nagyobbak leszenek foglalkozik majd velük.....na ezek vannnak.Válni rögtön nem akarok természetessen adok esélyt még....1évet talán?Aki akar írhat szívessen veszem.
2009. máj. 26. 13:39
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Amit ide leirtal mindent mondjal el neki. Tudom, mar megtetted, de most nagyon komolyan, erezze, hogy nem szorakozol, es eleged van az egyedullettol!

Ha tudsz szuleidhez koltozzel el a gyerekekkel, es majd meglatod mi lesz. Ha megy konyorogni hozzad, ha ker, hogy menjel vissza a gyerekekkel, akkor visszamesz. De csak ugy, ha tobb idot tolt veletek. Ezt meg kell igernie nagyon komolyan. Beszeljetek meg, hogy hetente mennyit mehet el motorozni, mennyit toltson veletek.

Megmondod neki, hogy az utolso eselyt megkapja meg. Ha a visszakoltozesetek utan nem fog valtozni, nem tartja magat ahhoz amit megigert, akkor menni fogsz orokre, elvaltok.

Koltozz el, probald meg.

Aztan ha nem megy utanatok, nem fog konyorogni hogy visszamenjetek hozza, akkor a motor a fontosabb, nem ti.

Kulonben sok csalad el igy, sok helyen van ez igy ezt tudom.

Neked kell erezned, hogy neked mi a jo. Valaki elvalik ilyen ok miatt, valaki soha. Ezt neked kell tudnod, erezned hogyan lennel boldog, boldogabb. Hogyan jonnel ki anyagilag, fizikailag a ket kicsivel egyedul.

2009. máj. 26. 14:27
 23/33 anonim ***** válasza:
60%
Én csak a gyerekek miatt mondom, hogy válj. Ha nem törődik velük minek neki gyerek?
2009. máj. 26. 14:43
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne, ne költözz el!

A gyerekek nem értenék és egy világ omlana bennük össze, vélhetően!

Ha öltözöl, akkor az legyen végleges, ne csak úgy!

Amiket leírtál az nagyon gáz! Ez a férfi nem is tudja mekkora kincs birtokosa, amit nem értékel! Ha te jelen pillanatban úgy érzed, hogy nem szereted és nem tudsz így élni, akkor menj el és ne is nézz hátra!

Mert már sokszor beszéltél vele erről, de semmi változás...

Az én tapasztalatom az, hogy egy ideig figyelnek ezekre a pasik, aztán visszarázódnak igazi önmagukhoz, ami neked nem túl előnyös.

Arra meg minek várj?

Nem szívesen mondom ezt, de így, külső szemlélőként, nekem ez a véleményem. Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy tudja a gyerekeket így lepasszolni? Neked is szükséged lenne szabad időre, neked is jár, nem csak neki és a gyermekeinek is szükségük volna az apjukra! Ha ezt nem érti, nem látja... Akkor no commnet!

Ha találnál egy másik párt, nagy valószínűséggel ő t9bbet törődne velük, mint most a saját apjuk. Velem is többet foglalkozott, beszélgetett kamasz koromban a nevelőapám, mint az igazi! Persze az én esetem nem követendő példa, de van ilyen is.

Szóval mindent összefoglalva: nem vagyok válás-párti, de "amelyik szekér nem vesz fel, az után kár szaladni!"

2009. máj. 26. 16:17
 25/33 A kérdező kommentje:
Továbbra is ksözönöm aranyossak vagytok!!Utolsó hozzászólásokra válaszolva......én ha elköltözök akkor többet vissza nem jövök ez az elvem ...és igaza van annak aki írta egy idö után ugyan ugy folytatódna minden.Aki utoljára irt neki is igaza van....van egy ismerös szomszéd fiú 14 éves a kisöcse ugyan annyi mint az enyém sokat vannak itt öt nagyon szereti a fiam mert rengeteket játszik vele vigyázz rá....volt amikor kisebb volt azt mondta neki,hogy apu:-) :-( ezt elmondtam férjemnek is ,hogy más 1 idegen többet foglakozik a gyerekeddel mint te.A válasz neki több az ideje....ilyenek.Ma is mondtam neki amikor haza jött ebédelni,hogy menny már oda a kicsihezrr(5hónapos)nézzd már meg milyen aranyos...erre ö dehát mit csináljak vele még olyan kicsi....na pedig második gyereke nem?A nagyobbik aludt erre gyorsan evett öltözött,hogy ö elmegy nehogy addig felkeljen és sírjon érte amig elmegy...ez volt a mai nap...és a vége az,hogy haza jön este 21-22óra felé akkor már persze alszanak..eszik fürdik és alvás mert neki reggel mennie kell.És ez csak a gyerek része a dolognak én még itt sehol sem vagyok.... :(
2009. máj. 26. 18:35
 26/33 anonim válasza:
100%

Szia!

Hát hasonló cipőben járunk, engem is a magány és a gyerek fogad. Látom nálatok is körforgás van. megígéri aztán gyenge az akaratereje. Figyelj én is válni fogok, engem se hallgat meg a férjem nem is beszélünk. Mutasd meg, hogy nélküle is helyt tudsz állni a gyereknevelésben, mert eddig is helyt álltál, ugyanis úgy értelmeztem a leveled, hogy nem igazán volt melletted a gyerköcök nevelésénél. Én válni akarok, és bebizonyítom a férjemnek, hogy nélküli is boldogulni fogok!!!

Olvas el a levelemt is kétségbe esett feleség 2, és nyugodtan írj, számítok a véleményedre!!

Egykétségbe esett feleség.

2009. máj. 26. 19:47
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem csal ő meg téged?

Mert akár az is benne lehet a pakliban...

2009. máj. 26. 20:56
 28/33 A kérdező kommentje:
Öszintén ?Biztos nem csal meg...ismerem nagyon rég óta...sose volt nagy csajozós elöttem is csak egy komoly kapcsolata volt......nem is lenne ideje....volt szerencsém megcsalós pasihoz és azt mindjárt leisvágtam a férfiak nem olyan ügyessek mint a nők könnyen eláilják magukat :-)Egyébként ha hülyének néztek hanem volt amikor azt kívántam bár csak az igy lenne mert akkor nyugodt szívvel tudnék tovább lépni.....és könnyebb azt mondani ha megkérdezik miért váltál?És azt válaszolni,hogy megcsalt.Azt könnyebben veszik az emberek.Hülye vagyok mi?Szóval az útolsónak ha megcsalna mit sem változtatna akkor még biztosabb lenne a válás.De sajnos v.nem sajnos ez nincs igy.
2009. máj. 27. 17:09
 29/33 anonim válasza:
Szia!Lehet ,hogy nem jó ötlet,de kapcsold be a számítógépet,jelentkezz be erre az oldalra és ültesd le a gép elé,had olvasson...aztán meséld el neki,hogy te próbálod megoldani a gondjaitokat,míg ő motorozgat és hogy vadidegen emberek szakítanak rá ill.rád időt,míg ő nem képes.Hátha felébred.
2009. jún. 3. 08:26
 30/33 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nem csal meg.

Akkor próbáld meg féltékennyé tenni...

Egyébként nem beszéltél még vele?

2009. jún. 3. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!