Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS váljak v. ne váljak?

Amit ide leirtal mindent mondjal el neki. Tudom, mar megtetted, de most nagyon komolyan, erezze, hogy nem szorakozol, es eleged van az egyedullettol!
Ha tudsz szuleidhez koltozzel el a gyerekekkel, es majd meglatod mi lesz. Ha megy konyorogni hozzad, ha ker, hogy menjel vissza a gyerekekkel, akkor visszamesz. De csak ugy, ha tobb idot tolt veletek. Ezt meg kell igernie nagyon komolyan. Beszeljetek meg, hogy hetente mennyit mehet el motorozni, mennyit toltson veletek.
Megmondod neki, hogy az utolso eselyt megkapja meg. Ha a visszakoltozesetek utan nem fog valtozni, nem tartja magat ahhoz amit megigert, akkor menni fogsz orokre, elvaltok.
Koltozz el, probald meg.
Aztan ha nem megy utanatok, nem fog konyorogni hogy visszamenjetek hozza, akkor a motor a fontosabb, nem ti.
Kulonben sok csalad el igy, sok helyen van ez igy ezt tudom.
Neked kell erezned, hogy neked mi a jo. Valaki elvalik ilyen ok miatt, valaki soha. Ezt neked kell tudnod, erezned hogyan lennel boldog, boldogabb. Hogyan jonnel ki anyagilag, fizikailag a ket kicsivel egyedul.

Ne, ne költözz el!
A gyerekek nem értenék és egy világ omlana bennük össze, vélhetően!
Ha öltözöl, akkor az legyen végleges, ne csak úgy!
Amiket leírtál az nagyon gáz! Ez a férfi nem is tudja mekkora kincs birtokosa, amit nem értékel! Ha te jelen pillanatban úgy érzed, hogy nem szereted és nem tudsz így élni, akkor menj el és ne is nézz hátra!
Mert már sokszor beszéltél vele erről, de semmi változás...
Az én tapasztalatom az, hogy egy ideig figyelnek ezekre a pasik, aztán visszarázódnak igazi önmagukhoz, ami neked nem túl előnyös.
Arra meg minek várj?
Nem szívesen mondom ezt, de így, külső szemlélőként, nekem ez a véleményem. Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy tudja a gyerekeket így lepasszolni? Neked is szükséged lenne szabad időre, neked is jár, nem csak neki és a gyermekeinek is szükségük volna az apjukra! Ha ezt nem érti, nem látja... Akkor no commnet!
Ha találnál egy másik párt, nagy valószínűséggel ő t9bbet törődne velük, mint most a saját apjuk. Velem is többet foglalkozott, beszélgetett kamasz koromban a nevelőapám, mint az igazi! Persze az én esetem nem követendő példa, de van ilyen is.
Szóval mindent összefoglalva: nem vagyok válás-párti, de "amelyik szekér nem vesz fel, az után kár szaladni!"
Szia!
Hát hasonló cipőben járunk, engem is a magány és a gyerek fogad. Látom nálatok is körforgás van. megígéri aztán gyenge az akaratereje. Figyelj én is válni fogok, engem se hallgat meg a férjem nem is beszélünk. Mutasd meg, hogy nélküle is helyt tudsz állni a gyereknevelésben, mert eddig is helyt álltál, ugyanis úgy értelmeztem a leveled, hogy nem igazán volt melletted a gyerköcök nevelésénél. Én válni akarok, és bebizonyítom a férjemnek, hogy nélküli is boldogulni fogok!!!
Olvas el a levelemt is kétségbe esett feleség 2, és nyugodtan írj, számítok a véleményedre!!
Egykétségbe esett feleség.

Nem csal ő meg téged?
Mert akár az is benne lehet a pakliban...

Elhiszem, hogy nem csal meg.
Akkor próbáld meg féltékennyé tenni...
Egyébként nem beszéltél még vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!