Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? Lehet itt még tenni valamait, vagy ne
erőlködjünk?
Figyelt kérdés
A páromék már elváltak. A lánya az anyjával maradt. A párom külföldön dolgozik, és mielőtt elment itthonról, hallomásból tudtuk, hogy a volt neje is uj életet kezdett, de folytatni angliában fogja. A lányt kérdeztük arról, hogy ő miről tud és mindent tagadott. Ma mégis jött a telefon a volt feleségtől, hogy ő is uj életet kezdett és hogy párjával összeköltöznek, de nem a közelben, hanem Angliában. A gáz ebben, hogy megvárta még párom visszamegy dolgozni, és csak utánna hivta fel, hogy hogyan döntött. Kiderült, hogy már 2 hete kiiratta a lányt a suliból és bejelentette egy angliai suliba, amiről semmit nem tudott a párom. 3 hét mulva költöznek, párom pedig husvétkor jön haza. ugy szervezték, hogy ne is találkozzanak. A párom szeretné látni a lányát , de nem tudja mi lesz ebből, az is előfordulhat hogy nagyon elhül a kapcsolatuk.
Ellenben te is mg kell értsd, hogy az anya is szeretne élni. Mi lenne a megoldás? Az apa mehet külföldre, hogy jól éljetek, az anya meg nyomorogjon, mert ő nem mehet?!Hogy apu kényelmesebben láthassa? Engedje el az apa a lányát, ha jót akar neki, egyszer már lemondott róla, amikor elvált. Tett neki elég rosszat. Ezért kellene megbecsülni a családot, nem újat alapítgatni. Majd skypol vele, 2 havonta meg belefér egy látogatás Angliába is, sőt meg is hívhatja a szünetekben.Ennyit te is kibírsz, tudtad, hogy gyereke van, és az lemondással jár.
2012. jan. 13. 09:17
12/26 anonim válasza:
Igen is, a két szülőnek közösen meg kellett volna beszélnie, hogy mi legyen a lányukkal!
Ezt az anya nem tette meg, ha az apa emiatt a hatósághoz fordul, akkor vessen magára.
2012. jan. 13. 09:29
13/26 anonim válasza:
off:
Olyan rossz látni, hogy emberek, akik valaha annyira szerették egymást, hogy közös gyerekük született, mára már azt sem hajlandók megbeszélni, hogy legyen a gyerek láthatása. Szánalmas, hogy a gyereket eszköznek használják, hányingerem van...
2012. jan. 13. 12:33
14/26 A kérdező kommentje:
11- es válaszoló. Mit értessz azon hogy apa kényelmesebben láthassa?? Hát az anyuka nem azért megy külföldre, hogy az apa közelebb legyen a lányhoz?? A láthatást az anyának kell biztositania, a párom megmondta, hogy ő nagyon szeretné továbbra is a láthatásokat, de nem fogja se magát se bennünket kölstégbe verni, mert ő alamuszi módon kijátszotta. Sajnos a lány abban a korszakában, van hogy ő most azt hiszi hogy ez egy kirándulás, de semmi angol tudása nincs, év közben abbahagyni és egy ujat kezdeni merész döntés volt az anyának. Mi van akkor ha a lány nem birja az iskolát és hazaakar jönni?? mert anyuka megmondta nem ők nem fognak hazajönni onnan, de a lánynak meg birnia kell , nincs választása. Sok kis részlet van ami sok civakodást szül majd. Én nagyon szeretem a lányt, vittük magunkkal nyaralni, és nagyon jó barátnők is lettünk, tehát nem vagyok a gonosz mostoha. Ő a válásért nem hibáztat senkit, hisz maga is tudta hogy szülei nem szeretik egymást. Elváltak, ezt tudomásul vette, és elfogadott engem és fiamat is mint apa uj életét. Szerintem ez van az anya részéről is, tehát ott is elfogadja anyja döntését is. párom megmondta hogy amiért az ex ezt megtette az ő tudta nélkül, ráadásul ugy hogy megvárta még visszamegy, hát akkor az ex is viselni fogja majd a következményeket. ez a folyamat lemehetett volna egyszerübben is, de az ex megbonyolitotta.
2012. jan. 13. 12:54
15/26 A kérdező kommentje:
ja és nem lemondott a láynyáról, hanem elváltak. Ez igy volt jó, de szerintem aki elvált, vagy folyamatban van a válása, az tudja mi miért van.
2012. jan. 13. 12:55
16/26 anonim válasza:
A láthatást az anyának kell biztositania, a párom megmondta, hogy ő nagyon szeretné továbbra is a láthatásokat, de nem fogja se magát se bennünket kölstégbe verni,
Na, ennyit rólatok. Anyuka pattogjon úgy, ahogy nektek tetszik, de ti a kisujjatokat nem mozdítjàtok. Apuka csak addig kíváncsi a lányára, amíg ez nem kerül neki pénzbe, ez UNDORÍTÓ...
2012. jan. 13. 14:35
17/26 anonim válasza:
Ez a történet valóban egyre cifrább. Szóval adott egy kislány, akinek elváltak a szülei. Az apukájának nemcsak új családja van, de külföldre költözött, havonta egyszer jár haza. Apuka élete kényelmes így, rendben. Ezalatt a kislánynak bármi baja van, ha beteg, ha piszkálják a suliban, ha kérdése van a világról, csak az édesanyjához fordulhat. Az anyuka is megtalálja végre a boldogságot, egy külföldi/külföldön élő férfi mellett, aki kisgyerekkel együtt elfogadja őt. Szeretnék a kapcsulatukat összeköltözéssel elmélyíteni, de akkor az apuka féltékenykedni kezd a neje boldogságára és rossz kifogásként az útiköltséget hozza fel. Avagy tényleg annyira csapnivalóan rossz apja a gyermeknek, hogy csak abban az esetben hajlandó találkozni vele, ha ez ingyen van?? Ha a kedves párod kimehetett külföldre megcsinálni a szerencséjét, nem törődve azzal, hogy emiatt évente össz-vissz 12(!) alkalommal láthatja a kislányát, akkor ti most milyen jogon hőbörögtök..?
2012. jan. 13. 15:05
18/26 anonim válasza:
Tiszta rosszindulat ez a kérdés. Te nem a megoldást keresed (hogy a havi egyszeri láthatásra felesben fizetni a gyerek repjegyét, vagy a szülők összefutnak félúton, vagy valami) hanem megy a fröcsögés, hogy lehet megakadályozni, feljelenteni... Megjegyzem nem értelek titeket. Ha a férjed Magyarországon lenne, ha hetente többször átugrana a gyerekéhez, akkor persze hogy fájna neki az elválás, de így, havi egyetlen alkalom, ez aztán a mintaapa.
2012. jan. 13. 16:00
19/26 A kérdező kommentje:
kedves előttem lévő három hozzászóló.
Már bocs, de a párom husvétkor végleg hazajön. azért ment ki hogy megelőzzük magunkat amennyire csak lehet. Ez a lehetősége lett, nekem is nagyon fájt mert egymagam maradtam a fiammal, és ha szabadsága is van, azt nem anglia felé fogja vinni, hanem hozzánk a másik irányba!!!!!Apuka is nagyon boldog, és nem féltékeny anyuka boldogságára!!!! Ha boldog lett volna vele akkor gondolom nem vált volna el!!! A párom kint dolgozik, nem kiköltözött,kőmüvesként van kint igy nincs állandó helyük, hetente vándorolnak különböző szállásokra. és amikor rá kerül a sor hogy hazajöhet hozzánk jön haza. A lánynak mi vettük meg a suliba a dolgokat, havonta viszem vásárolni, nyaralni mentünk, többször is, heti 3000 ft zsebpénzt kap ( 11 éves,) , ha elkölti ha félrerakja, azt kapja. telefonra volt szüksége azt kapott, meg még sorolhatnám!! ő mesélte hogy az anyja azt szokta mondani, hogy én nem veszem meg , vegye meg apád. szerintem ez sem helytálló. szóval, az apa mindent megtett idáig, de ez nagy falat, és nem olyan egyszerö, mint ahogy gondoljátok.
2012. jan. 13. 17:21
20/26 A kérdező kommentje:
én nem szólok bele a dolgukba, de ez a páromnak most k...va gyorsan jött, és még cselekedni sem tud! Az ex kijátszotta és átvágta, féltékeny az apa és a lány kapcsolatára, meg persze rám is, mert a lány engem is szeret, sőt ...... sok komoly dolgot megbeszél velem, imádja a fiamamt, ő is a lányt, az egész nyarat nálunk töltötte, az anyja semmivel nem tudta hazacsábitani. Akkor miért is nem jó az apa????? vagy miért vagyunk furák???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!