Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöztem, hogy legyek erős?
többször írtam itt,és meg is tettem a lépést elhagytam a párom aki lelki terrorban tartott,bántotta gyerekeimet stb..
hogy legyek erős?Könyörög hivogat,igérget,de én nem hiszek az ilyen hirtelen változásban.Nagyon fáj és nehéz,de hogyan értessem meg vele,hogy nem gondolom meg magam?
Ő 23 éves,én 30,neki még nem volt csalódása vagyis érzelmileg fel kell nőnie,ideges típus meg kell tanulnia kezelni indulatait.Ezért sem akarok visszamenni,hisz engem is már vállba ütött,nem várom meg amíg felpofoz.Fel kell nőnie,nekem rendezni kell válásom utáni adósságom(neki ez sok volt,nehezen fogadta el a multam,neki nincs gyereke nekem 2)vagyis majd pár év múlva,amikor ő is felnő én adósság nélkül leszek,akkor talán folytatódhat.De hiába szeretem,el kell engednem őt.kérlek adjatok hasznos tippeket,mert ő is szeret és szenved.gyerekeket nem nevelhetem ilyen agresszióban :(
"kérlek adjatok hasznos tippeket,mert ő is szeret és szenved"--> ő is szeret téged??? Húha mi lenne ha nem szeretne!! Ugyanmár, kedves kérdező, 30 éves vagy, látszik, hogy jül gondolkodsz, jól átlátod a szituációt, éppen ezért ezt remélem te sem hiszed el, hogy ő szeret téged. Ha szeretne téged, titeket, nem bántana téged!! Kérlek ezt gorsan verd ki a buksidból, hogy szeret téged...ő nem szeret téged. Ennyi. 23 éves, nyugi túléli, hamarosan odébb áll, és talál majd valaki mást magának, akit nagy valószínűséggel ugyanúgy bántani fog...de ez már ne érdekeljen téged!!
Így van számcsere, de ha valami miatt nem tudod lecserélni, akkor blokkold azt, hogy ő hívhasson téged. van ilyen, a telefon automatikusan nem engedi majd be az ő számáról érkező hívásokat. hívástiltás azt hiszem.
vagy mentsd el úgy a telefonszámát, hogy pl: "aki mindig bántott minket" vagy "ne vedd fel" stb. de a megoldás tényleg az kerek perec, hogy nem veszed fel a telefonját!!!
KÖSZÖNÖM!!!
rengeteg erőre kaptam itt!!!!!
Tudom a gyermekeimet is néznem kell!!!Ígérgetett,hol fenyegetett:megöli magát stb
De semminek nem dőlök be,mert érzem és tudom jól döntöttem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!