Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elköltöztem a férjemtől és már 1,5 éve egyedül nevelem a kislányom, de még nem váltunk el, kérhetek-e családipótlék emelést?
IGEN!
Az a lényeg, hogy más lakcímen éljetek, mint az exférjed.
A különélés is ugyanolyan, mintha elváltatok volna (én 2 éve élek külön, nem váltunk el, más a lakcímünk, én kapom egyedülálló anyaként a családipótlékot).
Sziasztok!
És az számit,hogy anyukámmal lakom?Érdekli őket,hogy ki és hányan vannak bejelentve,mert a gyermek étkeztetési kedvezményt sem kaptam meg,ez miatt.
Egyedülálló anya vagy, még három hónapra visszamenőleg is kérd. Add meg a pontos dátumot, mióta nem laksz a férjeddel.
Hogy nincs önálló lakásod, az nem itt nem számít.
Esetleg a gázár-támogatásnál.
Kb. 1000 Ft-tal több az egyedülállók családi pótléka. Én sem kapok támogatást, pedig csak a gyerekemmel élek együtt. De 3000 Ft-tal meghaladja a min. összeget. Így jártam, pedig jóval kevesebb a bevételem, mint egy kétkeresős családnak....
Csak azt tudnám, hogy a kissebbségiek hogy játszák meg ezeket a dolgokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!