Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözés (elhagyni) szó nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Ahol agresszív a férfi,és megjelent a kapcsolatban a félelem,ott helyes ha szó nélkül elköltözöm?Mondtam neki elmegyek,de nem hitte el.Elég rossz lett a kapcsolat,szeret,ezt érzem de mellette hirtelen haragú csúnyán beszél,gyermekeimmel is kiabál.stb.stb.Én elhagyom,de rossz vagyok attól mert szó nélkül megyek el?2012. jan. 8. 22:13
11/13 anonim válasza:
Addig menj el, ameddig nem üt meg téged és a gyerekeid. Az lesz a következő állomás, és jobb lenne azelőtt "kiugrani a vonatból".
12/13 anonim válasza:
ha úgy tudsz bunyózni, mint Chuck Norris, akkor maradj. Ha nem, akkor húzzál, gyorsan!!!
13/13 anonim válasza:
Én a bunyós karatés nők típusa vagyok. Tudok verekedni, karatézni, én bizony visszaütök, ha megütnek.....de eddig még nem volt rá szükség. Soha, egy barátom sem akart megütni, és nem félelemből! Egyszerűen nem volt rá szükség. De én nem félnék egy agresszív férjtől, jól elverném az első ütése után!
A bölcs meglátásom azonban mégis az, hogy ha egy párkapcsolat eddig fajul, annak VÉGE. Nincs ezen már mit szépíteni, és nem kell családterapeuta, ahogy a mondás tartja, felmelegítve csak a káposzta jó.
Jól teszed, addig költözz, amíg nincs otthon! Kérhetsz rokoni segítséget is, autót is kölcsön, hogy gyorsabb legyen, pl. amíg te pakolsz a bőröndbe addig valaki hordja le a kocsihoz a többit és a 3. bepakolja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!