Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Veszélyes a gyermekemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes a gyermekemre?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatom van,és ezalatt az idő alatt,a párom már nekem jött.Megrázott,vállon ütött,de nem mert (összesen 3szor)nagyon,viszont most utoljára karácsony előtt pár nappal,úgy felhúzta magát,hogy megütötte a karom,és fel is ugrott,most először éreztem azt,talán képes lenne bántani.

Nekem van gyermekem,aki hallotta és azt mondta:fél hogy nekem támad a párom.Sajnos mióta ideköltöztünk hozzá,(fél éve)én már elkezdtem félni tőle,gyermekemet is megviselte,fél tőle.Ő azt mondja el akar költözni.Múltkor úgy felhúzta magát,hogy beleharapott a gyerek hasába,ő megijedt erre és még el is kezdte rázni a gyereket.Úgy csinált,mintha játszani akarna vele,de láttam tiszta ideg volt.

Elmennétek szó nélkül?Mert el akarom hagyni.Ez nem kapcsolat ahol félelem van,állandóan féltékeny,nem bízik bennem,és azt mondta,az én adósságaim hátráltatják őt abban,hogy magának bármit megvehessen,pedig én minden pénzt amit keresek ide leadok neki.(válásom után lettek adósságaim)Én úgy gondolom,aki ilyen lehet üt is hamarosan?veszélyesnek érzem őt,de lehet eltúlzom??Mindenki dolgosnak ismeri,nem iszik stb....Kérem akinek van véleménye TAPASZTALATA, írja meg!Köszönöm nagyon fontos ez nekem.Ui:Nem vagyok hisztis,nem ingerlem,igyekszem ráhagyni,stb..

2012. jan. 2. 07:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Beleharapott a gyerek hasába???????Idegből??Hát helyben agyonnvertem volna,az biztos.Ha fél év alatt ide jutottatok,ez már csak SOKKAL rosszabb lesz,huzz el mielott nagyobb baj nem történik. És igen,a gyerekedet is bántani fogaj előbb utóbb.
2012. jan. 2. 08:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Még ott laksz?Én a helyedben rég elköltöztem volna,nem ide írogatnék,hogy veszélyes-e.Vagy meg akarod várni míg valami komolyabb dolog történik,hogy megbizonyosodj hogy veszélyes?Komolyan momdom nem értem az embereket..........
2012. jan. 2. 08:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szó nélkül mihamarabb, megüt a gyerek előtt, a gyerekbe beleharap, aki mondja is, hogy fél. Nemsokára tényleg eldurvulnak a dolgok. Én már rég mentem volna.
2012. jan. 2. 08:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg a "harapás" felnőtteknél sulyos mentális problémákre utal....!
2012. jan. 2. 08:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor jól éreztem,hogy itt nagy baj,és a párom nem normális.köszönöm!!!!!!
2012. jan. 2. 08:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A csaladba volt hasonlo,annyit tudok tanacsolni,hogy soha de soha nem fog valtozni,ö ilyen,es idövel,meg is fog ütni,es többet megengedni maganak.Gondolj bele,hiaba varod hogy jobb legyen ,nem lessz,es megeri ez neked,meg a gyerekednek?Az idegjeitek annyira tönkre men,hogy ne adj Isten mindketten kezelesre szorultok.A gyereked mar panaszkodik,hogy fel,felnött korara bizonytalan lessz,esetleg ö is agressziv,esetleg megprobalja az alkoholt,most sorolhatnam,meg a parkapcsolatara is ki fog hatni.Az egyik baratomnak a mostohaapja ilyen volt,17 eves koraba elment otthonrol,alkoholista lett,munkakerülö,most mar megjavult,de nem talalja magat az eletben.Valtozast ne varj,inkabb elöbb lepj le,mint kesöbb,meg fogsz könnyebülni,a maganytol ne felj,neha kell valtozas is,hogy uj kapuk nyiljanak meg,ha ugy gondolod,te ezt ki fogod birni,a napi rettegest,hajra,csak 2-3ev mulva,ne összeomlottan,erö nelkül,idegroncskent,hagyd ott,sokkal nehezebb lessz.
2012. jan. 2. 08:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Pakolj és menj. Szülők,barátnő,albérlet,rokonok,anyaotthon,bármi.Lehetőleg ne is tudja hova.
2012. jan. 2. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Soha nem változik meg, csak egyre agresszívabb lesz. Próbáld nem magadra haragítani azért,"kultúráltan" elválni nehogy csúnya vége legyen. Bár nem tudom ezek az emberek tudnak-e tiszta aggyal gondolkozni.
2012. jan. 2. 08:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a gyerkőc? Remélhetőleg nem hagy benne nyomot az eset. Viszont arra gondolj, ha ezt elmondja az apukának, aki erre teljesen jogosan kérheti, hogy a ygerek nála legyen elhelyezve, hiszen az anya élettársa fizikailag is bántja az anyát, szóval veszélyezteted a gyerek testi-lelki fejlődését. Simán odaítélik majd az apának, te belegebedsz, akkor sem fogod visszakapni. A pasi marad neked, vagy jobb esetben az sem....
2012. jan. 2. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

Te még gondolkozol rajta?

Már megbocsáss, de a párodhoz hasonlóan te sem vagy normális.

2012. jan. 2. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!