Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes a gyermekemre?
3 éves kapcsolatom van,és ezalatt az idő alatt,a párom már nekem jött.Megrázott,vállon ütött,de nem mert (összesen 3szor)nagyon,viszont most utoljára karácsony előtt pár nappal,úgy felhúzta magát,hogy megütötte a karom,és fel is ugrott,most először éreztem azt,talán képes lenne bántani.
Nekem van gyermekem,aki hallotta és azt mondta:fél hogy nekem támad a párom.Sajnos mióta ideköltöztünk hozzá,(fél éve)én már elkezdtem félni tőle,gyermekemet is megviselte,fél tőle.Ő azt mondja el akar költözni.Múltkor úgy felhúzta magát,hogy beleharapott a gyerek hasába,ő megijedt erre és még el is kezdte rázni a gyereket.Úgy csinált,mintha játszani akarna vele,de láttam tiszta ideg volt.
Elmennétek szó nélkül?Mert el akarom hagyni.Ez nem kapcsolat ahol félelem van,állandóan féltékeny,nem bízik bennem,és azt mondta,az én adósságaim hátráltatják őt abban,hogy magának bármit megvehessen,pedig én minden pénzt amit keresek ide leadok neki.(válásom után lettek adósságaim)Én úgy gondolom,aki ilyen lehet üt is hamarosan?veszélyesnek érzem őt,de lehet eltúlzom??Mindenki dolgosnak ismeri,nem iszik stb....Kérem akinek van véleménye TAPASZTALATA, írja meg!Köszönöm nagyon fontos ez nekem.Ui:Nem vagyok hisztis,nem ingerlem,igyekszem ráhagyni,stb..
Te még gondolkozol rajta?
Már megbocsáss, de a párodhoz hasonlóan te sem vagy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!