Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kiszerethetett belőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerethetett belőlem?

Figyelt kérdés
2 éve együtt vagyunk,nekem van gyermekem.Együtt élünk fél éve.Minden megváltozott,agresszív,csúnyán beszél velem,nincs türelme sem hozzám sem gyermekemhez.Kezet emelt rám dühből,(vállon ütött de nem mert nagyon)olyanokat mond elege van,és mondta azt is:takarodjak.Azt is mondta.én tartom vissza őt attól hogy vegyen magának dolgokat.(eddig sosem mondta mit szeretne,de amióta ideköltöztem vett már 90.000 ft értékben magának szerszámokat stb.)Amikor el akartam menni vissza tartott,azt mondja szeret,dühből mondja(de szerintem ha az ember nem gondolja komolyan ilyet nem mond.)de neki sok,hogy nekem sok az adósságom,pedig nem is kértem segítsen fizetni,én gondom majd megoldom.Lehet most lett neki sok egy "család?Én 32 éves Nő vagyok ő 24 éves .Sosem élt előttem,úgy érzem nem szeret.Mellette kedves tud lenni,többször odajön megölel,bár...se.uálisan nem szere..ezik velem,csak neki francia és ennyi már 1 hete.Ha szólok,azonnal felkapja a fizet.köszönöm a válaszokat,akinek van tapasztalata nagyon várom.!!

2012. jan. 4. 10:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Azért mert ekkora korkülönbség van,még működhetne.Itt inkább arról van szó,hogy a párod nem értékel,nem szeret,csak elvan veled..Egyébként ugyanolyan nehéz pár év kapcsolatból kilépni,mint elkezdeni egy újat.

Még valamit.Én 37 éves nő vagyok 1 gyerekkel.A férjem 29 éves. 9 éve élünk együtt,és boldog házasok vagyunk..Soha nem bánt velem úgy ahogy veled bánik a párod.

Szóval nem azon múlik hogy volt-e korábban kapcsolata vagy fiatalabb..

2012. jan. 4. 12:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, de ne haragudj, mit vártál??

Ez ebben a korban igenis nagy korkülönbség.

Tudod mi az első gondolata az embereknek egy ilyenről?

A gyerekes elhagyott nő ráakaszkodik egy fiatal srácra.

Nem várhatod el egy ilyen idős sráctól, hogy apaként nevelje a gyerekedet, akihez semmi köze.

Meg alapból nem normális, hogy megüt, mégis mi köt téged hozzá????

2012. jan. 4. 12:44
 13/24 anonim ***** válasza:
22éves volt, amikor összejöttetek. Mit vártál? Nagyon fiatal volt, ha saját gyereke születik sem biztos, hogy megállja a helyét a mai 22 éves sajnos, nemhogy így beleugorjon a családapa szerepébe, ráadásul a gyerek sem az övé. Nekem nyilvánvaló lett volna, hogy előbb utóbb elszáll a szerelem, és meggondolja magát. Ott a lehetősége keresni vkit, aki nálad 10 évvel fiatalabb, szabad, nem köti egy gyerek,sem adósságok. Szerintem el kell fogadnod, hogy nem mellette a helyed, egyre inkább csak rossz választás, teher lesztek a nyakán. Ráadásul agresszív, megütött, nem hiszem,hogy valaha is apja kellene lennie valakinek! Akinek már van gyereke,jobban jár egy szintén már gyerekkel rendelkező,elvált sorstárssal.(persze ott meg nem árt az óvatosság, ha az ex rühelli, annak oka van...)
2012. jan. 4. 14:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Nehogy már a kérdező legyen a bűnös mindenben.

Őt talán nem vakíthatta el a szerelem? Csak a srácot, aki most undorító módon viselkedik? Egyébként pedig nem lehet általánosítani, nem lehet egy kalap alá venni minden pasit.

Valószínű, ha az elején bármi jelét adta volna annak, hogy ez neki így nem kóser, akkor nem lennének 2 éve együtt, nem költöztek volna össze, stb. stb.

Nem lehet ezeket egyértelműen visszavezetni a korkülönbségre és az életkorra, a kérdezővel egykorú pasi is tud ugyanilyen módon viselkedni...

2012. jan. 4. 14:15
 15/24 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy mindenben bűnös, csak épp tipikus, amit művelt.

A srácnak menő az érettebb nő, de a gyerekével együtt hosszú távon nyűg. Nekem sem kéne idősebb nő, gyerekkel meg aztán főleg.

Most is mi a legnagyobb baja?? Nem az, hogy megüti és félti magát vagy a gyerekét, hanem hogy vajon szerelmes-e belé.

2012. jan. 4. 14:17
 16/24 anonim ***** válasza:

Én azzal a részével nem értek egyet, hogy az egészet arra vezetik vissza, hogy milyen fiatal a srác. És hogy tudnia kellett volna előre.

Holott egyáltalán nem biztos, hogy ez áll a dolgok hátterében.

Ez egy egykorú férfival is simán megtörténhet.

2012. jan. 4. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Idősebb nő - fiatalabb férfi kapcsolat sosem működik 1-2 nagyon drámai kivételtől eltekintve.

Ideig - óráig működhet, de mikor a nő elkezd öregedni akkor 100%, hogy elkezdődnek a gondok.

24 éves "fiú" még nagyon fiatal ahhoz, hogy téged + a gyerekedet a nyakába vegyen - szerintem.

2012. jan. 4. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Én ismerek, nem is egyet.

Nem kell messze mennem, nagymamám 13 évvel volt idősebb a párjánál.

2012. jan. 4. 14:33
 19/24 anonim ***** válasza:
A szüleim között 10 év van anyám javára. 35 éve vannak együtt.
2012. jan. 4. 14:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Na de amikor én születtem, akkor apa 24 volt, viszont most nézz már meg egy 24 évest. Rohadt sokat változott a világ. Ráadásul,mint mondtam, a kérdező tipikus.

Az egyik ismerősöm detto ezt csinálta, 2 gyereke van természetesen 2 apától, egyik helyen szerető volt, mindkettő otthagyta, ez is törvényszerű, utána ráment egy fiatal pasira, aki természetesen otthagyta.

Rohadt kevés kivétel van, és a kivételeknél általában nincs gyerek sem, valamint nem agresszív férfiről van szó.

2012. jan. 4. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!