Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt férjem azzal fenyeget, hogy kimegy Amerikába
dolgozni, és nem fog fizetni egy vasat sem a három kamasz
gyerekünk után. Megteheti?
És ilyenkor mi van? Menned kell, és kész? És az állásod? És az életed? Az otthonod? Te jó ég, hogy mik vannak!
2012. jan. 4. 14:19
Akikről én írtam ugye 24 óra alatt menni kellett- szóltak a munkahelyükön, hogy sorry, de ez van, menni kell. A cég rendes és megértő volt ,a srác kapott új munkát egy európai telephelyen. A nőnek mondták, hogy megértik, akkor ennyi volt, megkapta a járandóságát és slusszpassz.
Kiköltözni nem volt idejük, ott maradt ismerősök intéztek nekik mindent (kicuccolást, amit nem akartak hazahozni eladást, stb...)
2012. jan. 4. 14:21
Nincs egy lőfegyvered? komolyan elképesztő, mit meg nem engednek maguknak ma az "apák".Nálam is fennáll a veszély,hogy apuci meglóg, de biztosat sajnos nem tudok,be lehet-e hajtani, talán itt akad vki.
2012. jan. 4. 14:45
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet munkavízum nélkül legálisan dolgozni más országban ?
Amerikában lehet, hogy hazaküldik az embert ha észreveszik, hogy ott akar maradni, túl sok a bevándorló. De ha valaki hivatalosan, legálisan megy be az országba, mert már ők beengedték, azzal nem szórakoznak már.
A férjed csak fenyeget, ijesztget, de nem könnyű ezt megtennie. Ha pedig sikerül neki, akkor igazán sajnálom.
2012. jan. 4. 14:54
15/19 A kérdező kommentje:
Konkrét állás ajánlatot kapott,és jól beszél angolul...eddig is mindent elkövetett,hogy ne kelljen neki fizetni,de nem ment semmire,már csak ez az esély maradt..hát jó nagy bajban leszünk..
Ha már ő ilyen szemét (már bocs) akkor én tuti felhívnám az amcsi nagykövetséget leadnám a nevét. Megkérdezném őket mit tudnék tenni. Nem csak sopánkodnék, hanem elkezdenék cselekedni hivatalos helyeken, legalább tudnám, hogy én megtettem amit csak tudtam.
2012. jan. 4. 18:21
szerintem elég szigorúan veszik az amerikaiak a terrorizmust és van egy sejtésem, hogy ebbe Közép-Kelet Európa is simán belefér. Szóval bizonyos esetekben már elég ha pusztán a gyanú felmerül és nem kap az illető vízumot. Nem tudom terrorista-e a férjed, mondjuk valószínű nem... Ha kicsit logikázol összerakod :)
Gondolom az amerikai nagykövetség adja ki a vízumot.
Nem tudom innen sikerült
2012. jan. 4. 20:44
Egyik volt oszitársam apja is az USA-ban él és dolgozik, még '90-ben ment ki, de neki kell fizetnie.
A férfi állampolgár (összeházasodott egy ottani nővel anno, így szerezte).
A volt férjed esetleg úgy tudja kikerülni a fizetést, ha illegális kerül be az országba.
2012. jan. 4. 21:56
Bármit meg lehet tenni! Itthon is! Ha vagy annyira elszánt és bírod, hogy mindig bujkálj ne lehessen lenyomozni se bankszámla se papírok, orvos, akármi.. 5 évig és már halottá nyilváníthatnak pl. ha valaki kéri a halottá nyilvánítást. Utána árvaságit igényelhetsz. De ha pl apukának sikerül megúszni itthon vagy külföldön a gyerektartás fizetést akkor miután a gyerek betölti a 18 évet meg is úszta, hacsak a gyerek nem tanul nappali tagozaton még. De a gyerektartást akkor is csak 6 hónapra visszamenően lehet valakin számonkérni! (Saját taasztalat! - anyu egyedül nevelet, mert apám otthagyott minket és nem dolgozott, megelőlegezett gyerektartást nem kapott az államtól, mert esély sem volt rá, hogy ez az ember bármikor is vissza tudná fizetni! soha semmilyen támogatást nem tudtunk igénybe venni mert meg volt a min jövedelem fejenkét, még kedvezményes ebédet sem kaphattam az oviban! árvaságit kaphattunk volna ha amikor eltűnik számoljuk a napokat ki mikor látta utoljára és azonnal halottá nyilváníttatjuk, de erről lecsúsztunk, nem is tudtunk erről a lehetőségről.. anyunak a kis gyerekkel a karján azt javasolta a magyar állam akkor, hogy ha nem tudja ellátni adja örökbe, vagy állami gondozásba, nem tudnak segíteni! És jelentem az 'apám' megúszta a gyerektartást! -itthon, Magyarországon.)
2012. jan. 17. 12:03
Kapcsolódó kérdések: