Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám ma elmondta, hogy szeret egy másik not. Mit tegyek mondjam l az anyámnak? Ha nem mondom ugy érzem árulo vagyok az anyámmal szemben ha elmondom akkor meg az apámmal.
Anyud jobban járna ha megtudná, senki sem szereti, ha átverik, hülyének nézik. Apád egy szemét alak.
anyudnak joga van elválni, az amúgy is rossz kapcsolatból kilépni.
Úgy érzem a szavaidból, hogy mindenkinek jobb lenne, ha vége lenne, akkor miért nem vetnek véget ? Miért kell a megcsalás.
Egyébként apud nem érdemli meg, hogy sajnáld, ha elmondod anyudnak. Mire fel téged árt bele miért ? Ő megteheti, te pedig nem ? Ne hagyd magad ebben a szituban, ha úgy érzed választanod kell, válassz, én mégis bármilyen nehéz anyumat választanám, főleg ha már ő is inkább valóban egyedül lenne.
Gerinctelen egy apukád van, nem csak a mecsalás miatt, hanem, hogy téged hoz ilyen helyzetbe. Szóval értem hogy apád, de sajnálatodat nem érdemli meg. Ha meg is haragszik, majd elmúlik nála a harag. Elvégre magára kell előbb haragudjon.
MOndja el anyudnak ő, ha nem, akkor te fogod, te tedd most őt ebbe a helyzetbe.
Sajnálom nagyon a szitudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!