Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az apám ma elmondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apám ma elmondta, hogy szeret egy másik not. Mit tegyek mondjam l az anyámnak? Ha nem mondom ugy érzem árulo vagyok az anyámmal szemben ha elmondom akkor meg az apámmal.

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 18:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem nekem nem megy ezek utàn,hogy belen+èzzek csak ugy simàn az anyàm szemèbe ...sajnàlom ot viszont ha meg elmpndom sajnàlom az apàm...baromira haragszom amièrt elmondta nekem ezt az apàm..de azt mondta csak bennem bizik meg!
2012. jan. 3. 18:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Anyud jobban járna ha megtudná, senki sem szereti, ha átverik, hülyének nézik. Apád egy szemét alak.

anyudnak joga van elválni, az amúgy is rossz kapcsolatból kilépni.

2012. jan. 3. 22:08
 13/22 anonim ***** válasza:

Úgy érzem a szavaidból, hogy mindenkinek jobb lenne, ha vége lenne, akkor miért nem vetnek véget ? Miért kell a megcsalás.

Egyébként apud nem érdemli meg, hogy sajnáld, ha elmondod anyudnak. Mire fel téged árt bele miért ? Ő megteheti, te pedig nem ? Ne hagyd magad ebben a szituban, ha úgy érzed választanod kell, válassz, én mégis bármilyen nehéz anyumat választanám, főleg ha már ő is inkább valóban egyedül lenne.

Gerinctelen egy apukád van, nem csak a mecsalás miatt, hanem, hogy téged hoz ilyen helyzetbe. Szóval értem hogy apád, de sajnálatodat nem érdemli meg. Ha meg is haragszik, majd elmúlik nála a harag. Elvégre magára kell előbb haragudjon.

MOndja el anyudnak ő, ha nem, akkor te fogod, te tedd most őt ebbe a helyzetbe.

Sajnálom nagyon a szitudat.

2012. jan. 3. 23:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Apád elég nagy rakás sz.r,bocs. Megossza veled a terhét. Mit akar egyébként egy 28 évestől?! 17 éves nem volt?Nem sok egy picinykét az a 22 év? Ha még egy kicsit szereted apád, erről elbeszélgethetnél vele, rémes.Anyukádnak meg majd elmondja,ezt már ne sózza rád.
2012. jan. 4. 14:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Csak az tudja min megyek àtt aki màr volt ilyen helyzetben zug a fejem megorulok..most azt mondta vège van azzal a csajjal befejezte...ne mondjam el senkinek lezàrta az ugyet...de akkor is meg orulok itt belul!!
2012. jan. 4. 15:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Mit csinàljak!
2012. jan. 4. 15:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Segitsetek kèrlek!Megorulok
2012. jan. 4. 15:20
 18/22 A kérdező kommentje:
Most beszèltem vele ..azt mondtam el kell,hogy mondja neki...èn nem mondom el de ròvezetem valamilyen uton ,ha nem mondja el..remeg minden tgom...hogy a pics tudott engem ilyen helyzetbe hozni??
2012. jan. 4. 15:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Eldontottuk!!A tesommal elmondjuk...
2012. jan. 5. 10:11
 20/22 anonim ***** válasza:
hogy fogadta anyukád?
2012. jan. 6. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!