Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet kötelezni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kötelezni az exemet arra hogy fizessen gyerektartást? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nincs se bejelnetett munkahelye,sem pedig banszámlája hogy esetlegesen abból vonogassák nekem az összeget!

Hobva,kihez fordulhatok ez ügyben?

2012. jan. 2. 14:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Azért ezt még ne vedd készpénznek.

Ha mindig az kapná a gyereket, akinek több a fizetése, akkor nem lenne az, hogy majdnem mindenkit az anyának ítélnek, mivel általában a férjek sokkal jobban keresnek.

Viszont ha nem tartott rá eddig igényt, hogy vele legyen a gyerek, akkor gondolom a nála történő elhelyezést sem fogja igényelni.

2012. jan. 4. 12:06
 22/38 A kérdező kommentje:

Halóóóó!

Miért neki adnák?

Én mint anyuka keresek 220at ő meg papíron semmit és ő kapná?? na az még nagy poén lenen!

2012. jan. 4. 12:09
 23/38 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, amíg HIVATALOSAN nincs gyermekelhelyezés kimondva addig KÖZÖS FELÜGYELET van, ergo NEM KÖTELES GYT-t fizetni az apuka.

Ha kimondja a bíróság, hogy te neveled a gyereket akkor onnantól kezdve máris kötelezett.

2012. jan. 4. 14:01
 24/38 A kérdező kommentje:

Ezt írom mióta,éppen ezért megyek bíróságra hogy hivatalossá tegyem és verhetem az asztalt mostmár.

és ha akkor sem fizet?

Ugye akkor már nem kell odaadnom a gyereket?

2012. jan. 4. 14:02
 25/38 anonim ***** válasza:

Te akkor is köteles vagy odaadni a gyereket láthatásra, hogyha az apa nem fizet gyerektartást, mert ez a GYEREK JOGA, hogy láthassa az apját. E fölött te nem rendelkezel.

Az más kérdés, hogy te kérheted a GYT megfizetését az államtól ha az apa nem fizet és majd behajtják rajta.

2012. jan. 4. 14:19
 26/38 anonim ***** válasza:

Épp ezért a kérdésért esélyes, hogy nem te kapod a gyereket. Mint mondtam nem fizetés függvénye.

Már ne haragudj, de aki a pénz miatt megfosztana egy kisfiút , elgondolkodnék a bíró helyében, elég rendesen.

Egyébként köteles vagy odaadni, a kettő egymástól nem függ. Fel is jelenthet téged, ha nem adod oda. Teljesen jogosan.

2012. jan. 4. 14:21
 27/38 A kérdező kommentje:

Ja majd ha fizet vagy valahogy lehúzzák róla azt a rengeteg elmaradást AKKOR odaadom!

Igazából annyira nem érdekle,hál istennek a fiam sem hiányolja!

2012. jan. 4. 14:21
 28/38 A kérdező kommentje:

ja ő engem feljelenthet én őt nem??? :DDD

Hát ez egyre jobb.

Egyszóval piásan,kocsival van apuka akkor is oda kell adnom neki,mert rámveri az ajtót.

na neeeeeem,írtok ti itt minden hülyeséget már!

Azért vannak határok!

2012. jan. 4. 14:23
 29/38 A kérdező kommentje:

"Már ne haragudj, de aki a pénz miatt megfosztana egy kisfiút , elgondolkodnék a bíró helyében, elég rendesen. "

Jó hogy itt valaki csak a felét sme olvassa el a válaszaimból.

nem tudom hanyadjára írom,ha a fiamat nem vinném neki 3hónapig akkor sem érdekelné,hogy mi van az apjával!

De miért van az hogy nekem kell tovább egyedül nevelnem a gyerekünket,a KÖZÖS gyerekünket!

Ez a gyerek éhes,kell alá pelenka,új cipők,ruhák,ha beteg én veszem neki a gyógyszert!

Azért azt hiszem teljesen jogos a felháborodásom,hogy nem fizet!

2012. jan. 4. 14:26
 30/38 anonim ***** válasza:
Én megértelek, hogy ez iszonyú bosszantó, hogy mindent egyedül fizetsz. De akarta ő egyáltalán a gyereket? Mert lehet, hogy egyszer ímmel-ámmal igent mondott, mert esetleg te "erőszakoskodtál", hogy legyen gyereketek, de csak azért mondta, hogy béke legyen, valójában nem is akarta. Ezt (is) kell egy kapcsolatban mindig felmérni, hogy mit is akar a másik, nem belekényszeríteni egy szituációba. Véleményem szerint, ha egy férfi gyereket akar, először elveszi feleségül a párját, itt azonban nem ez történt. Nem baj, ha csak te akartad, de akkor nem fájjon a fejed, hogy nem fizet a gyerek apja egy fillért sem.
2012. jan. 4. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!