Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet kötelezni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kötelezni az exemet arra hogy fizessen gyerektartást? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nincs se bejelnetett munkahelye,sem pedig banszámlája hogy esetlegesen abból vonogassák nekem az összeget!

Hobva,kihez fordulhatok ez ügyben?

2012. jan. 2. 14:48
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm utolsó!!
2012. jan. 2. 17:09
 12/38 anonim ***** válasza:
A gyerektartást a bíróság állapítja meg, ha nincs bírósági végzésed, mire fel követelsz?
2012. jan. 2. 19:15
 13/38 anonim ***** válasza:
Pontosan: bíróság, panasznap. Nem tudják vonni, ha nincs mi alapján! Vagy ki vonná le? miért? Levonni többek közt csak bírói letiltással lehet. Szóval azt kell megszerezni. A gyerekelhelyezést, tartásdíjat a bíróság állapítja meg. Ha nem fizet, akkor megpróbálják etiltani, ha nincs miből, lehet a megelőlegezett gyerektartás.
2012. jan. 3. 07:53
 14/38 A kérdező kommentje:

utolsó előtti!

Miért követelek??

talán mert ő minden héten láthatja a gyerekét én meg 2010 szeptembere óta egy fillért nem láttam tőle.

Talán ezért.

2012. jan. 3. 14:46
 15/38 anonim ***** válasza:
Na, de, tudtad előre, kinek szülsz gyereket.
2012. jan. 3. 14:49
 16/38 A kérdező kommentje:

Hát ha ezt tudtam volna talán nem szülöm meg neki!

Milyen gondolkodás ez??

2012. jan. 4. 08:30
 17/38 anonim ***** válasza:

A láthatásnak jogilag semmi köze a fizetéshez. Alapból azt sem szabhatod meg, hogy csak hetente lássa. Mivel jelenleg egyforma jogokkal rendelkeztek, mindkettőtök annyit van a gyerekkel, amennyit akar.

Ha a tartásdíj és láthatás meg lenne állapítva, addig sem lenne a kettőnek köze egymáshoz, mivel a gyereknek épp ugyanolyan fontos az, hogy az apjával legyen, mint az, hogy kapd a tartásdíjat.

2012. jan. 4. 10:51
 18/38 anonim ***** válasza:
Attól, hogy válás még gyermekelhelyezés még lehet..
2012. jan. 4. 11:33
 19/38 A kérdező kommentje:

gondolhatod ki fogja a kapni a gyereket!

Én aki keres 220at,aki albérletben lakik a gyerekkel,állandó fizetésem van,vagy ő akinek nincs munkája,ergo fizetése sem és 31évesen az anyjánál kaik per pillanat!

2012. jan. 4. 11:53
 20/38 A kérdező kommentje:

utolsó előtti!

Éppen ezért megyek bíróságra!! Hogy legyen hivatalos!

A gyereknek nem hiányzik az apja,mert nem is foglalkozik vele,akkor sem amikor heti egyszer ott van!

2012. jan. 4. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!