Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa láthatási jogát hogyan lehet korlátozni?
Figyelt kérdés
Fél éve mondták ki a válást, közös megegyezés, 2 hetente hétvégére az apánál van a gyerek. Apuka, valószínűleg az anya új, ígéretes kapcsolata miatt ugyan elviszi a kicsit, de nem igazán foglalkozik vele. Hogyan lehetne elérni, hogy az apa csak felügyelettel láthassa a gyereket (4 éves). Nem véglegesen, csak amíg észhez nem tér.2011. dec. 29. 09:38
1/20 A kérdező kommentje:
Mielőtt bárki vádaskodna! Én az apa testvére vagyok.
2011. dec. 29. 09:39
3/20 zkriszti3 válasza:
Fel fog nőni a feladathoz, de ehhez idő kell. Ha eddig csak az anya felügyelt rá az apának nem volt lehetősége megmutatni ő is képes gondoskodni róla. Most megtanulhatja.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem, eddig foglalkozott vele, de most mintha így akarná büntetni az anyát.
2011. dec. 29. 09:50
6/20 zkriszti3 válasza:
3-as vagyok. Beszélj vele, ne a gyereket büntesse, neki mindkét szülőre szüksége van. Jó példát csak így mutathat, a gyermek az anyukát is szereti.Ne akard szétválasztani őket, inkább segíts nekik.
7/20 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele én is anyuék is, de most nem hallgat senkire.
2011. dec. 29. 10:11
8/20 A kérdező kommentje:
Ő hagyta el a feleségét, most meg, hogy az végre egy rendes emberrel találkozott, fel van háborodva, hogy az ex ilyet nem tehet.
2011. dec. 29. 10:20
9/20 anonim válasza:
lathatasi jogot csak es kizarolagosan birosagi uton lehet korlatozni...
10/20 anonim válasza:
Mivel a gyerek is 4 éves, és az apa nem veszélyezteti a gyereket, így miért ne vihetné el? Az, hogy mennyit foglalkozik vele, az meg az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!