Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatási jog? Hogy is van ez?
Igen lehet kérni. Amúgy hogyha a bíróságon megegyeztek akárhányszor mész a kislányodért vigyél magaddal tanút, hogyha nem adja oda a volt feleség, akkor lehet tenni feljelentést. Sajnos nagyon nagyon sokat tudok ezekről 12 évig pereskedtek a szüleim. Ha van még kérdésed írj!
16/L
16 éves válaszoló vagyok.
Amikor nálunk ment a per a láthatás miatt, akkor úgy egyeztek meg, hogy szombat reggel jön értem apu és vasárnap 3ig kell nála lennem. Persze péntek este mindig elvitt, de volt olyan is, hogy pénteken elvitt és szombaton hazahozott, mert vasárnap dolga volt. Szerintem egyezzetek meg a havi 2 hétvégében, aztán ülj le a volt feleségeddel és egyezzetek meg, tanúk előtt. De egy ügyvéd sokat segíthet.:)
Kedves 63%os! Milyen szivatásról beszélsz? Ö hagyott el engem. Megcsalt 2szer a hitelekt a nyakamb hagyta. Én nem szivattam meg öt soha. A gyerektartást is fizetem mióta elment !!!! A párommal válasunk után ismerkedtem meg. Mért vonsz le ien következtetésekt?
a többieknek köszi a választ. Írtam a jogiforumra talán ott jobban tudják a helyzetet. Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!