Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen büntetésre számíthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen büntetésre számíthat az apa?

Figyelt kérdés
Bírósági végzésen 2 gyermekemet nekem,az anyának ítélték oda.Az apa egy pár napja elvitte őket karácsonyozni.Azzal fenyegetőzik hogy nem hozza vissza őket.Ha rendőrségnek kell beavatkozni,az apára milyen büntetés vár?
2011. dec. 27. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Miért nem lehet békésen megegyezni a láthatásban? Az apának is joga van a gyerekeihez! Ha ebből rendőrségi ügyet csinálsz,az jó lesz a gyerekeknek?
2011. dec. 27. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Épp az,hogy odaadtam neki.Nem hozza vissza a megfelelő időben.
2011. dec. 27. 17:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarja visszahozni őket.
2011. dec. 27. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Röhej..

Komolyan. Elszégyellhetitek magatokat mind a ketten.

Szerencsétlen gyerekek :(

Hozzánk akkor jöhetne, amikor akar, nem érdekel a láthatási idő.

2011. dec. 27. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, tanulj meg értelmezni. Elvitte a gyereket és nem akarja visszaadni. Jelentsd be a gyámügyön, büntetést nem fog azt hiszem kapni, de lehet szigorítják a láthatást valamilyen módon.
2011. dec. 27. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
3%

És ezt ki firtatta??

Most komolyan..

2011. dec. 27. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Próbáld meg rávenni az apát, hogy adja vissza a gyerekeket.

Komolyan mondom, szánalmas, hogy ennyire primitív emberek vannak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy bármilyen kicsi is a gyerek, nem felejt el semmit.

Nekem is katasztrofális volt a családi hátterem, csak azzal a különbséggel, hogy az anyám nem engedett az apámhoz.... és még sorolhatnám.

Megjegyzem, halovány lila fingom nincs a család fogalmáról, arról meg pláne nem milyen egy igazi anya vagy apa!

2011. dec. 27. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem most el foglak keseríteni... :S Ha bíróságon egyezségben egyeztetek meg a gyerekek és apa közti kapcsolattartásban, akkor most semmit nem tudsz tenni. Ha az apa nem adja vissza őket, akkor hiába mész a rendőrségre, gyámügyre, nem fognak tudni segíteni. Ha tényleg nem adja vissza, akkor a bíróságon kell egy külön pert indítanod a kiadatás iránt, azzal lehet menni végrehajtóhoz és úgy fogják megkérni az apát, hogy adja vissza a gyerekeket. Büntetést viszont semmit nem fog ezért kapni, max. ha tényleg eddig durvul a helyzet, akkor a felmerülő költségeket kell állni, bár ebben már nem vagyok biztos. Szóval a legegyszerűbb az apával megpróbálni normálisan beszélni, hogy ne csinálja ezt a gyerekekkel, mert hiába rajtad akar bosszút állni, a gyerekek fogják megsínyleni... :( Nagyon sajnálom a helyzeteteket!
2011. dec. 28. 13:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Úgy néz ki hogy pénteken hozza a megbeszélt időben a gyerekeket.Ezek után honnan tudhatom ha legközelebb elviszi őket,vissza hozza -e?!Szerencsére 1 évben 2-szer találkoznak hátha nem lesz semmi baj.
2011. dec. 28. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hát én nem tudom. Nekem két gyerekem van, nálam elhelyezve, de mi eredetileg is rugalmas láthatásban egyeztünk meg, és a mai napig egyeztetünk, ha a gyerekek érdekei úgy kívánják, vagy az apjuk nem ér rá, telefonálunk egymásnak és hiszti nélkül tudomásul vesszük. Igaz, hogy én nem korlátozom az apjukat hogy bármikor lássa őket. Van hogy a gyerekeknek nincs kedvük menni, máskor pedig soron kívül kérik, hogy hívjam fel az apjukat hogy mehetnek-e . Értelmes felnőtt emberek között szerintem ez így kell működjék....
2011. dec. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!