Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vàlni 1 év utàn?
22 éves vagyok,van egy férjem,egy éve.
És egy közös baby.
Màr nem érzem megam jol ebben a kapcslatban.
Cselédnek érzem magam,sokszor még annak se,inkàbb levegönek.
Tudom,hogy a helyzet nem fog javulni,söt.
Ha elvàlok,akkor hülye vagyok,mert van egy közös kisbaba,és ahhoz neki is joga van.
Ha nem vàlok,akkor szenvedni fogok mig élek.
Mi lenne a helyes döntés.
Utolso!
Teljesen igazad van,sajnos:((((((((
Itt mindenki milyen okos! Kérdezzetek! Ha elválsz, hol fogtok élni? MIből tartod el a gyermekedet? Az utolsó kérdés, ha a bíróság az apának ítéli a gyermeket kibírod e?
Én is elváltam, azt gondoltam,mindent megtettem amit lehet, vártam, két állásom is volt, közös lakás, minden. A vége az lett, hogy a férjem tanukat hozott a bíróságra miszerint egy mocskos k..va vagyok, a gyereket azért szoptattam mert élvezem, stb. köpni nyelni nem tudtam... 5 évig tartó válóper után (melyidő alatt sem adott a férjem egy fillért se a gyerek nevelésébe, aki vendéglátós) megkapta a lakást a férjem, a gyereket és én fizetem a gyerektartást... ennyi. Kinyírtak. Pánikbeteg lettem és fuldokoltam és majd bele döglöttem. A fiam kitűnő tanuló, hiába vittem tanukat, hogy én láttam el, én csináltam mindent, felsőfokon is kicsináltak. Ennyi. Neki volt pénze jó ügyvédre, nekem nem, mert én a gyerekre költöttem.
A tanácsom, nagyon gondolkodj el azon, mit csinálsz. 22 évesen még lehetsz naív, vigyázz. Tanácsot a férjednek is adnak majd. Mit csinálsz, ha addigra összejön egy nővel, aki mindent tud a babádnak biztosítani? Szóval nem olyan egyszerű ez. A munkám mikor kimondták a válást, már 5 éve ugyanaz volt, 140.000 nettóval, gyermekbarát munkahellyel és mégis a vendéglátós férjem kapott mindent.
A családi barátaink mind ellenem fordultak, mert én akartam válni, és nemis azért mert nem adott pénzt, hanem mert nem kellettem neki, mint nő. Fiatal férfi volt a bíró. Pesten. Később kiderült 10 esetből 8-szor apának ítéli a gyerekeket.
Segíthetek, ha gondolod írj privit.
Helyes döntés ebben az esetben nincs. Fel kell készülnöd minden eshetőségre. Én is megegyeztem a férjemmel a válás előtt, csak ő közben meggondolta magát. (anyukája segített neki)
Ha úgy érzed,hogy helyrehozhatatlan,akkor minél előbb lépj!Én 17 év után lettem olyan bátor,hogy beadtam a válást.Addig meg 4 gyereket szültem,hátha közelebb hoznak minket,hátha jobb lesz a helyzet,hátha megváltozik minden...tévedtem,de semmi nincs későn!!!
Előtted az élet!Ha Te szenvedsz,akkor a gyereked is szenvedni fog!!
Es hol romlott meg a kapcsolat egy kapcsolat nem lessz egyik naprol a masikra rossz mindig ketton all a dolog.
Lehet nincs kommikacio intim eggyutlet megbocsajtas alazat.AZ asszonyelet sok elmndassal jar es igen a gyerked es ferjed szolgalod ez a valosag ennel csak rosszabb lessz egyedul.Probald meg rendbehozni a kapcsolatot beszelj rola szeresd a ferjed akkor o is szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!