Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjem eddig 30 ezer forintot fizetett 2 lánya után. Most munkanélküli lett. Most összesen a két gyermek után fizet 16 ezer forintot. Szerintetek hogy vegyem rá, hogy többet fizessen? Az új feleségének jó a fizetése, abból kipótolhatnák.
Nem hiszem,h rá tudnád venni.Max le kell vele ülni és megbeszélni,te mennyit keresel,mire elég stb.
Az új barátnőre szerintem nem lehet terhelni,mert valóban nem köteles ilyenre.Ha az apuka rendesen fizet(ami a mai világban nagyon is dicsérendő)valószínű fizetni is akar.Gondolom ő sem örül a mnélküliségnek és azon van h legyen munka,aztán megint rendesen fizet.Én csak azt tudom tanácsolni,h ha a +beszélés nem megy,kicsit meg kell húzni a nadrágszíjjat,kisebb extrákról lemondani(már ha vannak)Ha elindulna egyí esetleges botrány belőle,csak rosszabb lesz.Megértésre van sztem szükség és egy jkis várakozásra.Remélem hamar megoldódik :)
É
Ez olyan dolog, hogy ennyi erővel keress magadnak egy pasit, és kérjél tőle is gyerektartást, mert ami van, az kevés.
Szerintem a volt férjed sem repes, hogy munkanélkülin van, de neki van segítsége, viszont ahhoz neked semmi közöd. Sőt, arra is számíthatsz, hogy ha lesz párod, mondhatja hogy a gyerekek eltartását nem finanszírozza, mert a gyerekek eltartása a te dolgod, és az apuka feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!