Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem voltunk házasok. Hat év távkapcsolat után véget
ért ma. Nem tudok aludni. Kérdésem: jó döntés volt?
most nagyon nehéz,de hidd el jobb lesz. ne akard elnyomni, szenvedj nyugodtan annál hamarabb kopik ki. de komolyan
off: a távkapcsolat nem MINDEN esetben alibi, lehet átmeneti megoldás is és van akinek sikerül. persze nem évikig vannak távol, de valamennyit kibír egy kapcsolat amúgy
2011. nov. 26. 01:19
A távkapcsolat abban a helyzetben nem alibi, ha pl. fiatalok még és/vagy más városban laknak tanulnak. Vagy az egyikük a jobb megélhetés miatt belátható időre máshol vállal munkát, de előtte és utána együtt szándékoznak élni.
Akik felnőttként több évig vannak távkapcsolatban, úgy hogy soha nem éltek előtte együtt, és elvannak ezzel a megoldással,és kifogásokat gyártanak, hogy miért is nem költöznek össze...na az alibi.
Nekem az egyik ismerősöm élt táv.kapcs.ba a pasijával majdnem 10 évig. Őket a csaj lakáshitele erőltette össze. (a csaj kidobta, ha nem költözik oda...)
2011. nov. 26. 02:07
Szerintem, ha belementel egy ilyen hosszu tavkapcsolatba, te sem szerethetted ot igazan,vagy netan mazohista vagy? Mi fel evig voltunk tavkapcsolatban,aztan otthagytam az egyetemet, amiert mindigis guriztem,hogy egy masik orszagba menjek utana,ahol 5x akkora munkaval ugyanoda felvetelizhessek. Szerintem meg az egyetemistaknal is alibi,ha belathato idon belul(max 1ev) nem cselekednek, aki igazan szereti a masikat,az ugy alakitja az eletet,hogy ugyanott tanuljanak,ugyanott dolgozzanak,ha nekem ment,aki meg a nyelvet se beszelte elotte,akkor mindenkinek. Felnotteknel meg plane. Ne haragudj,hogy ezt irtam,de ez talan eszhezterit.
2011. nov. 26. 07:27
Kemény lesz az tuti.Nem írok magamról pedig lehetne fiatalon.Kitartást,hidd el lesz jobb is.Most ez hihetetlen de 2-3 hónap múlva belátod h lehet jobb is:
Sok sikert neked.
2011. nov. 26. 10:22
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi az éjszakai és nappali tényleg értelmes válaszokat. Épp a kétely miatt lett vége, (én kezdeményeztem, de meglepően könnyen belement ) hogy ennyi év eltelt és nem történt semmi.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem engedtem tovább magunknak ezt az önbecsapást.
És ha megkérdezhetem mennyi időnként találkoztatok? És külföldön dolgozott vagy az országban?Mert én is mondhatni távkapcsolatban élek a munka miatt a barátommal. És hiába mondogatom már mindenhogy neki,hogy elegem van... nem történik semmi. Nem tudom meddig birom még.
2011. nov. 26. 16:51
18/19 A kérdező kommentje:
Országon belül, de jó nagy távolságokra egymástól, így 2hetente találkoztunk.
19/19 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nem távkapcsolat volt, együtt éltünk, de a munkája miatt az utóbbi két évben szinte csak 3 naponta jött haza. Viszont augusztusban megszületett a kisbabánk, akit már nagyon régóta terveztünk. Nagyon vártuk és nagyon örültünk neki. A megszületése után megváltoztak a dolgok, már nem úgy érzett irántam, mint addig. Tegnap váratlanul összepakolt, és elment. 6 és fél évet voltunk együtt. Előző házasságomból van két kamasz gyermekem is, szóval most elég tré hangulatban vagyok. Ráadásul tanyán élek, nincs kiút. Ne haragudj, hogy nem tanácsot adtam, hanem én is csak panaszkodok, de az igazat megvallva most én is csak "ténfergek" és válaszokra várok, amit a páromtól nem kaptam meg.
2011. dec. 4. 09:06
Kapcsolódó kérdések: