Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok lehet a nem működő szexuális élet?
Szerintem taszíthat az elhidegüléshez, és végül a válásba.
Nálunk pl. a férjemnek az utóbbi 2 évben kb. 3-4 havonta van kedve, de addigra már majd belegebedek, túlvagyok mindenféle csábítási akción, stb. Nem volt mindig így, sőt. Nem is vagyok az az alkat, (és addig azt hittem ő sem9. Tegnap éreztem először konkrétan, hogyha ez így megy tovább, én bizony elválok, mert nem bírom ezt a megvonást. 30 éves vagyok, vágyom a szeretetre, intimitásra, férfi-nő viszonyra. Megcsalni pedig nem szeretném. De érzem, hogy ebbe belekeseredem, megbetegszem. Még fél évet adtam neki, hogy összeszedje magát, akár orvosi segítséggel (támogatom), de ez így nem mehet tovább.
Válóok, de csak az ilyen szexmániásoknál, mint amilyenek a mostani Szex és N.Y-on szocializálódott emancipuncik.
Javaslat: Duracel elemet tegyél a vibrát*rodba, ne kínai gagyit!!
Persze, hogy valóok. Egyértelműen.
Nem is értem hogyan gondolhatja valaki azt, hogy nem válóok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!