Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok lehet a nem működő szexuális élet?
Szerintem igen!
De ha 2 felnőtt okos emberről beszélünk akkor eglehet oldani is akár!
Bármi lehet válóóok, ami az egyik (vagy mindkét)félnél billenti az egyensúlyt, és szenved a kapcsolatban. Ha nálad a szex gyakorisága ilyen probléma, akkor lehet válóok.
De mint minden más probléma esetén, itt sem egyből a válást kellene beindítani, hanem megpróbálni megoldani az igények közti különbséget, kompromisszumot kötni.
Fontos, hogy mikor kezdődött a probléma, mindig megvolt -e, vagy valami előhozta, esetleg érzelmi távolodás áll a háttérben és a ritkább szex ennek csak egy tünete. Vagy a ritkább szex a kapcsolatromboló fő ok, és az okozott érzelmi távolodást.
Szerintem senki nem állította,hogy csak a szex az egyetlen kifejezésmódja a szeretetnek,de attól még fontos..
igen,lehet válóok szerintem.Egy párkapcsolatban nagyon fontos a szex,és ha nem működik annak oka van,ezért lehet következtetéseket levonni belőle.Szerintme inkább az az éretlen ,vagy prűd,aki ezt nem ismeri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!