Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben hogyan tudnék korrekt lenni vele szemben? Nem szeretnék neki rosszat.
A férjemmel megromlott a kapcsolatunk, már csak barátként tekintek rá. Ezt ő is tudja, bár ő még szeret. Van egy 1 éves kislányunk. Szeretnék elválni tőle, jövőhéten beadom a válókeresetet. Nekem már van új kapcsolatom, el is költöztem hozzá.
A kérdés az, hogy amíg a válás le nem zajlik, addig anyagilag mi lenne a korrekt elvárásom vele szemben? Mivelhogy már elköltöztem, de 37 ezer forintból nem igazàn tudok sokmindent kezdeni. Mekkora összeget kérjek a gyerekre? 160-200 nettó fizetése van.
Nem szeretném lehúzni, mert nem ártott nekem, csak nem illünk össze.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ne haragudj, hogy enm a kérdésre válaszolok, de valami nem fér a fejembe.
"csak nem illünk össze." - erre miért az esküvő és a gyerek után jönnek rá az emberek? Nem csak te, hanem annyian mások (arról nem is beszélve, hogy még be sincs adva a válókereset, már ott az új kapcsolat... ) Miért van ez?
Arra hogy nem illetek össze egy házasság, és egy gyerek után jöttél rá? Hülyítetted éveken keresztül, most meg lelépsz mással, és kérded mennyi pénzt kérjél tőle?
Szerintem annyit ami elég egy személyiség tréningre.
Köszönöm a válaszokat!:) Igen, bejelentett, hivatalos állása van.
Sajnos hibáztam, elvakított a szerelem, ezt be kell ismernem, pedig mindenki mondta, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak. Az utóbbi 1 évben nagyon lekezelően beszélt velem, a gyerekkel sem foglalkozott, a sok sírás meg fájdalom után kiábrándultam, akkor vettem észre, hogy az életvitelünk is összeegyeztethetetlen. De tanultam belőle...
Mennyi kérj?
Mennyit költesz a gyerekre egy hónapban?
Na annak a felét.
Szánalmas vagy..
"Nem szeretném lehúzni, mert nem ártott nekem.."
"Az utóbbi 1 évben nagyon lekezelően beszélt velem, a gyerekkel sem foglalkozott, a sok sírás meg fájdalom után kiábrándultam.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!