Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerul es mivel jar visszavetetni a leanykori nevemet valas utan?
Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 11:23
1/3 anonim válasza:
A válásról szóló végzéssel el kell menni az anyakönyvvezetőhöz. Az a jobb megoldás ha oda mész ahol a házasságot kötöttétek, de lehet menni a jelenlegi lakcím szerint illetékeshez is. 5.000,- Ft illeték ellenében kapsz egy másik házassági anyakönyvi kivonatot, aminek záradék részében benne van, hogy a bíróság a házasságot felbontotta, és a feleség ezután milyen nevet visel. Ezzel az anyakönyvi kivonattal lehet utána kicserélni az okmányaidat. Ezek a cserék egyes esetekben ingyenesek (pl. TAJ kártya), más esetekben annyiban kerülnek mint egyébként is kerülne az okmány cseréje.
2/3 anonim válasza:
Vagyis 20 ezer alatt nem úszod meg.
3/3 anonim válasza:
Így van, az anyakönyvi kivonat az 5 rugó, a személyi és lakcímkártya cserét kell fizetni, na meg ha az útleveledet is ki akarod cseréltetni (én azzal nem foglalkoztam, a kutya nem nézni, hogy gipsz jakabné vagy pedig x kunigunda megy - én így voltam a régi útlevelemmel amcsiban idén áprilisban). A taj és adókártya cseréje ingyenes volt. A szolgáltatóknál még nem írattam át egyenlőre, csak a bankszámlát, mert ugye ott néha mutatni kell a személyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!