Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha már sehogy nem jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már sehogy nem jó?

Figyelt kérdés
Néhány éve nagy butaságot tettem, megcsaltam a férjem. Nem mertem elmondani, ez évek múltán kiderült. Azóta született két gyermekünk. Azt mondta megbocsát, de mindig a szememre hányja és nem tudunk békében élni. A szemébe nézve azt látom, hogy utál és úgy érzem csak a kicsik miatt van velem, de amikor rákérdezek mi legyen nem mond semmit. Szeretem, de ilyen bizonytalan helyzetben nem lehet gyerekeket nevelni. Nem tudom mit tegyek, mert ő nem mond semmit, de nem javul semmi az idő múlásával sem, sőt...
2011. nov. 12. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Huh, ha csak most derült ki, úgy egészen más a helyzet! Azt hittem, évekkel ezelőtt derült ki, akkor megbocsátott, de azóta sem tette túl magát rajta.

Ha most szembesült vele, akkor a kulcs, hogy MÉG NEM DÖNTÖTT! Szerintem most latolgatja, hogy ki is vagy Te, mennyit ér a kapcsolatotok, mire/kire alapozta az eddigi családi életét. Teljesen természetes, hogy most fel van kavarodva és nem tudja, mit tegyen, csak azt érzi, hogy nem jó a szemedbe néznie, hozzád érnie, olyan érzés lehet, mintha egyszercsak rádöbbenne, nem ismeri a számára eddig legkedvesebb embert. Ilyenkor az a rossz, nem csak a jelene, a jövője, de az évekig boldognak hitt múltja is összeomlott. Ha anno megtudta volna, lehet, hogy rögtön a válás mellett dönt, de ugye azóta gyerekeitek születtek, mert nem tudott az esetről és töretlen volt benne a bizalom.

Sajnálom, hogy így alakult, tényleg próbálj meg még kb. 2-3 hónapig türelmes lenni, és keressetek párterápiás segítséget.

Azért milyen az élet, hogy az embert évekkel később utoléri a bűnös múltja, pedig már azt hitte, fellélegezhet. Te is hibáztál, mert a családalapítás előtt kellett volna ezeket tisztázni, esélyt adni neki arra, hogy a tények ismeretében szeretné -e, ha Te lennél a gyerekei anyja. Nem ítéllek el a megcsalás miatt, mert nem ismerem a körülményeket, a hátteret. Egy ekkora titokkal családot alapítani felelőtlenség, pont azért, mert ha kipattan, már nem csak 2 ember életét teszi tönkre, hanem a gyerekekét is.

Azért nagyon remélem, a férjed megbékél, és az őszinte szeretet átsegít titeket ezen. (Mellesleg ne azért ne csald meg, mert esélyed sincs kimozdulni otthonról, hanem azért, mert becsülöd, tiszteled őt!)

2011. nov. 13. 09:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm szavaidat! Eszembe sem jut, hogy megcsaljam, mert az életemnél is jobban szeretem és nem tudnék nélküle élni. Türelmes leszek és bízom a szebb jövőben.
2011. nov. 14. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!