Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekelhelyezési pernél beidézhető a bíróságra gyámügyis-családgondozó, a gyerekpszichológus, a vezetőóvónő?
az óvónő, a pszichológus, a családgondozó nem hatósági ember!!!!!!!! nálunk a biróság kért ki véleményt tőlük, előzetesen, irásban tette meg, nem hivta őket személyesen ! DE te is kérhetsz tőlük véleményt, és beküldheted a biróságra az ügyszámodra hivatkozva! én is küldtem be levelet nekik,amiben elmondtam a magam kis mondókáját! meg lehet tenni, mindent el kell hozzájuk juttatni ami téged véd.
Amúgy a magyar törvények és szokások, anya-pártiak!!! nagyon sok apa szomorúságára! kb úgy néz ki, gyerek csak akkor kerül apához, ha pl szülők ezt kérik, vagy ha az anyáról bebizonyosodik h totál alkalmatlan a gyereknevelésre pl drog, alkohol., életstilus, ...stb komoly gondok vannak! vagy idegi bajok, pszichés...elmebeteg. Azaz komoly probléma kell legyen ahhoz, h Mo-on egy gyereket elvegyenek az anyjától!!!!! van olyan ország ahol tipikusan felesbe nevelik, 1 hetet itt, 1 hetet ott tölt a gyerek.
A másik: most jutott eszembe, hogy úgy tudom inditványozhatod (ez a kifejezés) h X embereket hallgassanak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igen, tőlünk is kérdezték 1. tárgyaláson, h kiket szeretnénk ha meghallgatnának és azokat megkeresik!!!!!!!!!!!! ez fontos! Sztem levélben is meg lehet tenni, vagy tárgyaláson! régi a fenti beirás, de mások érdekében leirtam amit tudok...............
Akkor itt egy példa utolsó. mi neveljük párom előző házasságából született kislányát. Pedig az anya nem volt prosti, nem volt drogos, de még csak iszákos sem.
"csupán csak" lelkileg nyomorékká tette a gyereket.Amit az igazságügyi szakértő azon nyomban ki is mutatott,plusz az édesanyánál kisebb pszichésprblémákat. Ennyi. megkaptuk a kislányt.
Tehát igazán abba lehet hagyni ezt a magyarországon nem vesznekel gyereket anyától szöveget. Igenis vesznek el. nem kell ahhoz prostinak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!