Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A gyerekelhelyezési pernél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekelhelyezési pernél beidézhető a bíróságra gyámügyis-családgondozó, a gyerekpszichológus, a vezetőóvónő?

Figyelt kérdés
Perben állunk.mindketten a gyereket akarjuk.a gyerek 6 éves,kislány.az apja kisajátitja magának.
2011. okt. 26. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is hasonló volt a hejzetünk...annyi külömbséggel,hogy minket nem akart az apánk. Mi már azért idösebbek vagyunk, de ,ha a kisgyerek apukája bántott titeket, akor megértem ahejzeteteket..de ha szereti a gyereket...És ugy gondolom,hogy ,ha a volt párodnak van barátnöje akor bizonyára megcsalt...Egy gyerek anyuka nélkül nem nöhet fel. És az sem megoldás,hogy hol itt lakik hol ott, Viszont ,ha az apuka is szereti a gyerekét akor hadd láthassa, de gondolom,hogy ö lépett ki ebböl a családból....akor ne akarja töled elvenni a gyereket. Nehéz helyzetben vagy ...és nehéz is lessz még, lehet ,hogy a gyereked csak 6 éves , de kérdezd meg töle ,hogy kivel akar lenni..teljes befolyás nélkül...Sajnálom a hejzeteteket....de sajnos iylen elöfordul:(
2011. okt. 30. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
nem idézhetőek be hatósági emberek...ezek elvileg előre kivannak kötve, hogy nem hívhatóak be tanunak ezek a személyek!!
2011. nov. 11. 12:59
 13/15 anonim válasza:

az óvónő, a pszichológus, a családgondozó nem hatósági ember!!!!!!!! nálunk a biróság kért ki véleményt tőlük, előzetesen, irásban tette meg, nem hivta őket személyesen ! DE te is kérhetsz tőlük véleményt, és beküldheted a biróságra az ügyszámodra hivatkozva! én is küldtem be levelet nekik,amiben elmondtam a magam kis mondókáját! meg lehet tenni, mindent el kell hozzájuk juttatni ami téged véd.

Amúgy a magyar törvények és szokások, anya-pártiak!!! nagyon sok apa szomorúságára! kb úgy néz ki, gyerek csak akkor kerül apához, ha pl szülők ezt kérik, vagy ha az anyáról bebizonyosodik h totál alkalmatlan a gyereknevelésre pl drog, alkohol., életstilus, ...stb komoly gondok vannak! vagy idegi bajok, pszichés...elmebeteg. Azaz komoly probléma kell legyen ahhoz, h Mo-on egy gyereket elvegyenek az anyjától!!!!! van olyan ország ahol tipikusan felesbe nevelik, 1 hetet itt, 1 hetet ott tölt a gyerek.

A másik: most jutott eszembe, hogy úgy tudom inditványozhatod (ez a kifejezés) h X embereket hallgassanak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igen, tőlünk is kérdezték 1. tárgyaláson, h kiket szeretnénk ha meghallgatnának és azokat megkeresik!!!!!!!!!!!! ez fontos! Sztem levélben is meg lehet tenni, vagy tárgyaláson! régi a fenti beirás, de mások érdekében leirtam amit tudok...............

2012. aug. 30. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor itt egy példa utolsó. mi neveljük párom előző házasságából született kislányát. Pedig az anya nem volt prosti, nem volt drogos, de még csak iszákos sem.

"csupán csak" lelkileg nyomorékká tette a gyereket.Amit az igazságügyi szakértő azon nyomban ki is mutatott,plusz az édesanyánál kisebb pszichésprblémákat. Ennyi. megkaptuk a kislányt.

Tehát igazán abba lehet hagyni ezt a magyarországon nem vesznekel gyereket anyától szöveget. Igenis vesznek el. nem kell ahhoz prostinak lenni.

2012. szept. 3. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
sajnállak kedves kérdező, amiért egy egyszerű kérdésre az lett a reakció, hogy Te vagy a "sz@r szemét alak", de igazat adok, igenis van köcsög apa, aki veri a gyerekei anyját, pedig elvileg ő meg az anyának köszönheti a gyerekeit!!! döntő többsége ezt azért csinálja, hogy ha már neki nem jó, a másiknak se legyen az...persze a másik oldalra is van elég példám, de az most nem ide tartozik, azt majd másik oldalon védem....az én köcsög férjem is szarik a gyerekei fejére, csak hangoztatja úton útfélen, h szereti Őket, de tenni semmit nem tesz, igaz korlátozott láthatási joggal rendelkezik, mert vert engem, de engem ez nem tarthatna távol a gyerekeimtől!!! szóval vannak köcsög apák, akik nem érdemlik meg a szülői titulust, akár ő nemzette a gyereket, akár nem, és a kommentelő valószínűleg egy rohadt nagy burokban él, ha ilyen bejegyzést ki mer posztolni! ha annyi ezresem lenne, ahány férfi nem érdemli meg az apai elismerést, már rohadt gazdag lennék!
2012. szept. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!