Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon nagy segítségre szorulo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy segítségre szorulok a párkapcsolatunk nagyon elfajult?

Figyelt kérdés
Röviden el mondom a jelenlegi helyzetemet és 1 kérdést szeretnék fel tenni kérem aki jártas volt már e félében vagy hasonló ügyben kérem írjon mert segítségre szorulok életekről van szó ! Úgy kezdődött hogy a férjem és én 5 éve házasodtunk össze 3 éven át nyugodt családi életet éltünk és született is 2 gyerekünk az utóbbi 2 évben , de jó pár hónapja teljes negatívum irányban fordult az egész életünk pontosabban a viszonyunk köztem és a férjem közt ugyanis : megcsalt , alkoholt fogyaszt minden nap és ez mellet kábítószer fogyasztására is mondhatni így nagyon alkalmas tud lenni majdnem minden nap , ráadásul majdnem minden héten veszekedünk és mind ezt sajnos a gyerekeink előtt zajlik. Próbáltam már el költözni és albérletbe menni a 2 gyerekkel de a pénz nehézségek miatt sajnos nem volt más választásom mint vissza költözni a férjemhez. A mai napokra már ez a negatív viszony annyira elfajult hogy olyanokkal fenyeget hogy addig bántalmaz fizikailag még bele nem halok.... Na most a kérdésem az lenne hogy ez ügyben hová forduljak mert gondolkoztam rendőrségi feljelentésen de rokonokkal akikkel beszéltem erről a viszonyunkról azt mondták hogy előtte egy pszichológus vagy orvos által le pecsételt papírt kell vinnem a rendőrségre stb stb. Na most ebben nem vagyok jártas fogalmam nincs hogy kezdjek bele , gondolkoztam már azon hogy be megyek a rendőrségre és ezt el mesélem de az nem elég gondolom vagy fogalmam nincs kérem segítsen az aki erre megfelelő pontos választ tud adni igazán fontos lenne nekem a gyerekeim és az egézségünk érdekében. Köszönöm hogy el olvastátok és előre is köszönöm a kommenteket.
2011. okt. 23. 11:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki kommentjét.
2011. okt. 23. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!