Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A legtöbbször miért az anyánál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbbször miért az anyánál helyezik el a gyerekeket? Úgy értem van valami törvény, miszerint az anyák " jobbak"?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 18:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Mert ebben az országban a bunkó törvényhozók megszerkesztik az ilyen törvényt az idióta bírók pedig.....És sajnos nem csak vállás hanem a mindennapi döntéshozásokban a bíró /netán zsebpénz/ kétes döntéseket hoz! És vannak az egyenlők között is még egyenlőbbek/lásd Stohl ügy/
2011. okt. 5. 10:18
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

63%-nak igaza van!

Érdekes, hogy lehet az hogy az értelmes válaszokat pontozzák le?

Ha nem agresszív, erőszakos, iszákos vagy prosti az anya, az anyánál a kisgyereknek a helye.

A mai pasik már mindent maguknak akarnak? Ház, pénz gyerek, minden?

2011. okt. 5. 15:39
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

na engem is le fognak pontozni, de nem érdekel.

Kisgyerekes anyukaként azt látom magam körül, hogy amíg a szülők házasságban élnek, nem 50-50%-ban végzik a gyerek körül a feladatokat. Anya marad otthon ha beteg a kicsi (apa is kivehetne pedig néha szabadságot), anya rohan szülőire, anya tartja észben és készíti elő másnapra az ünneplő blúzt...

Nálunk apuci egy évig ki se nyitotta a nagyobb gyerek matekkönyvét, és nem volt páncélszekrényben őrizve...

Én tanultam velük, én mostam rájuk, én figyeltem hogy mikor mit kell befizetni, az apjuknak a foglalkozás azt jelentette, hogy a számítógépes lövöldözős játékoknál maga mellé vette őket. Válás után mit is kezdett volna velük? Amikor elköltözött, a kisebbik gyerek két hétig nem vette észre, hogy az apja elköltözött, pedig mondtuk neki. Csak a hétköznapokban fel se tűnt neki...

Kérdem én: ha a házasság alatt apuci nem veszi ki a részét a gyereknevelésből, akkor válás után majd mos-főz-vasal és szülőire szalad a munkahelyéről???

Azt a példát szoktam erre felhozni, hogy két lakótárs talál egy kiscicát, magukhoz veszik. Az egyik folyton ápolja, tisztán tartja, tudja mi a kedvenc kajája, a másik néha-néha (ha van kedve és ideje) játszadozik vele, meg néha odalök egy kis pénzt macskatápra. Ha szétköltöznek a lakótársak, ki vigye magával a cicát??

Amúgy meg azok az apukáknak, akik tényleg foglalkoznak a gyerekkel meg a családdal, azok általában vagy nem válnak el, vagy ha mégis, akkor küzdenek a gyerekért IGAZÁBÓL. És akkor jó esélyük meg is van arra, hogy megkapják. Csak hát sok férfi nem hülye ám, tudja hogy ha magához veszi a gyereket, akkor nincs esti sörözgetés a haverokkal, nincs csajozás meg randizgatás, akkor mosás, esti mese meg leckeellenőrzés van ám minden este.

Szerintem a férfiak nagy része ott f.sná össze magát a rémülettől, ha a bíró közölné, hogy megkaphatja a gyereket ha óhajtja, az azzal járó összes kötelezettséggel

2011. okt. 5. 18:22
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
Na 87%-es nem leszel leszázalékolva még. Részben igazad van, de nem veszed figyelembe hogy a keményebb munkát a férfiak csinálják!!! Te mikor javítottad meg a háztetőt, autót,...ástad a kertet,stb.? És ne mondjam van sok eset mint az enyém, hogy a nők teherbe esnek és ezzel "fogják" meg a férfit!!!!Akkor legyen kedve a nemkívánt gyereket istápolni? Vállás után is a pénz hajtja a nőket!!!
2011. okt. 6. 09:53
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, véleményét!
2011. okt. 6. 13:19
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

09:53

Persze a nőket mindig a pénz hajtja. lépjünk már ki ebből a középkori sötétségből!

Barátnőm végez kerti muknkát, tud cserélni kereket az autón, keményen dolgozik...Nem tudom egyesek milyen nőket ismernek...

2011. okt. 6. 13:49
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

"Részben igazad van, de nem veszed figyelembe hogy a keményebb munkát a férfiak csinálják!!!

Irodában dolgozom, a körülöttem lévő apukák ugyanazt csinálják amit én: bámulják a monitort. Csak ők hazahussannak, én meg megyek bevásárolni, cipleem a szatyrokat, a nagy mosóport és ha nehéz, iskolatáskákat is. Milyen keményebb munkáról beszélünk?

" Te mikor javítottad meg a háztetőt, autót,...ástad a kertet,stb.?"

Körbecementeztem a kádat mert állandóan áztattuk az alattunk lakót, de a férjem nem ért rá, sürgős gyilkolásznivalója volt, csak úgy gyüttek a katonák a monitoron és gyüttek... neki meg koncentrálnia kellett, hogy mindet lelője. Soroljam még, hogy milyen férfimunkákat végeztem a lakáson - a női munkák mellett?

" És ne mondjam van sok eset mint az enyém, hogy a nők teherbe esnek és ezzel "fogják" meg a férfit!!!!"

Néhányan vannak ilyenek, de nem mind, a környezetemben nem ez az általános. Az én férjem fejéhez se volt pisztoly szorítva, hogy márpedig gyereket csinálsz. Még ő mondogatta állandóan, hogy négyet akar, meg gyerek így, gyerek úgy...

"Vállás után is a pénz hajtja a nőket!!!"

Mert a gyerek nem fényevő és nem járhat pucéran. Igen, van néhány szemét nő, de a legtöbb elvált anyukának nem manikűrösre kell a pénz, hanem a gyerek cuccaira.

Apuka húzott volna kotont, akkor nem palizták volna be. Ismerős ezt csinálja, a használtat ő maga semmisíti meg, nem hagyja ott a kukában a nőnél, nem is palizták be nem kívánt gyerekkel. Csak amíg olvasol - más fórumon - olyan hozzászólást, hogy akkor vesz fel óvszert ha a nők zuhanysapkában mosnak hajat, akkor nem kell sírni, ha a nő teherbeesik.

2011. okt. 6. 18:02
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Van itt mindenféle válasz, mindenkia saját példájából indul ki. Az enyém az, összejöttem a párommal, nagyon hamar akart gyereket, már alig várta, hogy terhes legyek. Már terhesen sem foglalkozott velem. A gyerekhez 2 és fél éves koráig hozzá sem szólt. Egyedül voltam. Most, hogy 3 és fél éves a gyerek, és elhagytam, úgy kezdett viselkedni mint egy anya,elkezdett foglalkozni vele, mindenáron ő akarja a gyereket,vagy legalább ugyan annyi időt akar vele lenni, mint én. Bíróságra mentem. Várom a fejleményeket,és azt, hogy kapjak munkát...nagyon nehéz. És nem tudom, ha nekem nincs munkám, lakásom, neki ítélhetik-e. Én nem akarom,csak kéthetente 7végén találkozzanak, viheti gyakrabban is, de legyen rendszeresség.
2011. okt. 6. 18:32
 19/25 anonim ***** válasza:

18:32

Uhh..:(

2011. okt. 6. 18:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
NA 77%-os, légy szí írd meg barátnőd címét. Ilyen kellene nekem is!!!
2011. okt. 7. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!