Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles az apa gyerektartást fizetni, ha nem látogathatja a gyereket?
"Ne haragudj, de te csak akkor fekszel le valakivel, ha gyereket akarsz tőle...?"
Nem csak akkor fekszek le vele. De olyan emberrel akivel nem gondoljuk komolyan a dolgokat azzal semmiképp. Vagyis ha becsúszna egy gyerek nem lenne ilyen helyzet. Tudod van aki felelősséget vállal azért amit tesz.
9:15-ös vagyok. Attól, hogy nem várta, nem akarta a gyereket, attól még az ő vére. De ezen kár is vitatkozni, "gyűlölködni", hiszen, ahogy írtam is, mindenki más. Valaki nem érzi kötelességnek, illetve nem támad zsigerből jövő igénye a gyerekre ilyen körülmények között, valakinek pedig magától értetődő, hogy harcol érte, bárhogy is történt a dolog. Én ez utóbbi vagyok, a párod pedig az előbbi. Különbözőek vagyunk, ennyi.
Egyébként az új párom egyre erősebben próbált rávenni, hogy az előző kapcsolatomból született gyerekemmel csökkentsem le minél jobban a kapcsolatomat. Hát, ennek csak a párom itta meg a levét. Ma már nem élünk együtt, pont emiatt. Nekem a gyerekeim az elsők, és nélkülözhetetlenek. Nőből pedig van még pár millió a földön...
(Félreértés ne essen, ezt nem azért írtam, mert esetleg azt feltételezem, hogy Te is a másig gyerek ellen kardoskodsz!)
"Vagyis ha becsúszna egy gyerek nem lenne ilyen helyzet"
Ezt max. a saját nevedben mondhatod, a partnered nem biztos, hogy így gondolja.
Egyértelmű, hogy ez a nő mesterségesen tartja fenn ezt az állapotot, és csak azért, hogy pénzt szedjen le a pasitól.
Gondoljunk már bele: ha teherbe estek egy fickótól, aki nem szeretné, hogy baba legyen, majd később megismerkedtek egy másik férfival, aki viszont méltó apja a gyermeknek, nem az lenne mindenki érdeke, hogy a múlt lezárásra kerüljön. Kész, együtt az új család, új apuka gyereket nevére veszi, mi pedig megköszönjük, hogy eddig fizette a gyermektartást a vér szerinti apuka.
Én erkölcstelenségnek tartom, ha továbbra is fizetteti a gyerektartást, holott már régen boldog családot alkot egy másik férfival.
Ja, és nem is arról van szó, hogy azt szeretné a nőci, ha a gyerek tartaná a kapcsolatot az apukájával, hiszen eddig sem találkoztak egymással.
Tökéletesen mutatja a válaszolók nemét és értelmi szintjét a válasz. Többek között épp az ilyen gondolkodású emberek miatt merülhet fel egyáltalán olyan probléma, mint a kérdezőé.
Tapsoljátok meg magatokat, csak gratulálni tudok.
Röhej..
Tisztelet a kivételnek!
ma 16:20
Cselesen elrejtetted a lényegét a mondanivalódnak.
Végül is mi a baj?
Igen, ma kicsiny országunkban mindent megtehetnek a pénzéhes, gonosz elvált hárpiák (anyának nevezik magukat). Szerencsétlen elvált apáknak pedig semmihez sincs joguk, csak fizetni.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!