Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles az apa gyerektartást fizetni, ha nem látogathatja a gyereket?
A gyerektartást a láthatástól függetlenül fizetni kell.
De ha az apa nagyon akarta volna a láthatást,akkor bejelentette volna a gyámügyön hogy yaz anya ebben akadályozza és akkor a gyámügy kötelezi az anyát, a láthatásra. akár családsegítő központban.
akkor az anyának a gyerekkel be kell menni és ott találkozhatnak, a családsegítők adják át a gyereket az apának. Tehát a párod nem tett mindent a láthatásért, feladta....kétlem, hogy az a megfelelő eljárás, hogy majd a gyerek megkeresi....egyszer...talán
Ha egy pasi nem akar a nőtől semmi komolyabbat akkor ne feküdjön le vele. Ennyi.
A nő is aljas de a gyereket ketten csinálták, még ha nem is akarták. Nem csal d**** kell hanem felelősséget is vállalni.
Ennek a nőnek csak arra kell a párod, hogy tejeljen. Fogadok, a kislány azt se tudja, hogy él-e, hal-e a vér szerinti apja.
Én nagyon egyetértek abban, hogy a férfinak felelősséget kell vállalni, de ebben a szituációban az anyukát tartom hibásnak. Gyakorlatilag kihasználja a párodat.
"Ha egy pasi nem akar a nőtől semmi komolyabbat akkor ne feküdjön le vele"
Ne haragudj, de te csak akkor fekszel le valakivel, ha gyereket akarsz tőle...?
Figyelj,a családsegítős dolgot nem az anyának kell mondani, hanem megtenni a hivatalos lépéseket.
Ha felnő a gyerek és kérdezi az apját,hogy mit tett, hogy megismerje, akkor mit mondd majd? Hogy győzködtem anyádat? Az nem elég.
No, én azért egy apasági vizsgálatot indítanék. Biztos, hogy tőle van a gyerek?
Egyébként kár, hogy annak idején hagyta a gyereket veszni. Azért harcolhatott volna a bíróságon, a gyámügyön. Mert nem csak kötelességei vannak, hanem jogai is. A jogaival nem élt, a kötelességének meg eleget kell tenni. De kérdezzetek ügyvédet ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!