Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van ebből kiút? Elkerülhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebből kiút? Elkerülhetetlen a válás szerintetek?

Figyelt kérdés

Súlyos depresszióm van. Ennek következtében felszedtem 15 kilót, és nagyon nem áll jól. Utálom a testem, utálom, ha a férjem meztelenül lát, és utálok vele szeretkezni, pont ezért, mert számomra elképzelhetetlen, hogy ő nem undorodik tőlem. Utálom, ahogy a ruháim rajtam állnak, és egyáltalán az életem. Sikertelen vagyok minden területen, nincsenek igazán barátaim, a munkám sem ad sikerélményt, mindig csak az örökös megfelelés, ami persze lehetetlen, mármint megfelelni és jól teljesíteni. Mindegy. Rászoktam egy hangulatjavítóra, ha nem veszem be, egész nap feküdnék és néha sírnék. Sírok akkor is ilyenkor ha mondjuk eltörök egy poharat. Férjem persze utálja hogy szedem, a kedvéért néha kihagyom, ilyenkor jönnek az ilyen tünetek.

Elhiszem hogy utálja az életet mellettem, de képtelen vagyok változni, reménytelen és kilátástalan az élet számomra és mellettem is, tényleg megértem őt, csak úgy érzem, magamra hagy és egyedül végem lesz. Beadta a válást, valamikor majd lesz tárgyalás is. Ami gondolom sima menet lesz közös vagyon (minden az övé) és gyerek híján.

Ti rendbe tudnátok hozni, vagy az esetemben már lehetetlen? Nincs semmi erőm, dolgozni sem megyek a héten.

2011. okt. 2. 12:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a pszichiátert meg nem fogja megoldani a gondod!! Szép lassan a pszichiáter segitségével állj le a Rivoról,és menj át pszichologushoz,próbáld meg mi lesz igy pár hónapig!!A pszichiáter nem fog javitani az önkép zavarodon,a pszichiáter csak gyogyszert ir fel. Az pedig nem vagyok biztos benne hogy javit a helyzeteteden.
2011. okt. 5. 10:53
 32/32 anonim ***** válasza:
Ja és még valami! Attól is lehetsz rosszul hogy igy szeded a tablettát!Ezt nem lehet csinálni hogy a férjem most megkért,most nem veszem be,most nincs kedvem,most se,most beveszem...!
2011. okt. 5. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!