Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van ebből kiút? Elkerülhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebből kiút? Elkerülhetetlen a válás szerintetek?

Figyelt kérdés

Súlyos depresszióm van. Ennek következtében felszedtem 15 kilót, és nagyon nem áll jól. Utálom a testem, utálom, ha a férjem meztelenül lát, és utálok vele szeretkezni, pont ezért, mert számomra elképzelhetetlen, hogy ő nem undorodik tőlem. Utálom, ahogy a ruháim rajtam állnak, és egyáltalán az életem. Sikertelen vagyok minden területen, nincsenek igazán barátaim, a munkám sem ad sikerélményt, mindig csak az örökös megfelelés, ami persze lehetetlen, mármint megfelelni és jól teljesíteni. Mindegy. Rászoktam egy hangulatjavítóra, ha nem veszem be, egész nap feküdnék és néha sírnék. Sírok akkor is ilyenkor ha mondjuk eltörök egy poharat. Férjem persze utálja hogy szedem, a kedvéért néha kihagyom, ilyenkor jönnek az ilyen tünetek.

Elhiszem hogy utálja az életet mellettem, de képtelen vagyok változni, reménytelen és kilátástalan az élet számomra és mellettem is, tényleg megértem őt, csak úgy érzem, magamra hagy és egyedül végem lesz. Beadta a válást, valamikor majd lesz tárgyalás is. Ami gondolom sima menet lesz közös vagyon (minden az övé) és gyerek híján.

Ti rendbe tudnátok hozni, vagy az esetemben már lehetetlen? Nincs semmi erőm, dolgozni sem megyek a héten.

2011. okt. 2. 12:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én vagyok az a válaszoló, aki azt írta, hogy "amíg nem akarsz meggyógyulni". Amit leírtál, az komoly dolog, én meg még nem voltam ilyen szinten depressziós, tehát biztosan igazad van, hogy ez nem ilyen egyszerű és hogy akarsz. Sajnos nem tudok okosabbat, mert nem tudom milyen érzés, ha elfog az, hogy még kikelni sincs kedved az ágyból. Ha a férjed életében már új nő van, akkor azt úgy már valóban nem biztos, hogy helyre lehet hozni. Azon kell lenned, hogy elfogadd és feldolgozd.
2011. okt. 5. 10:05
 22/32 A kérdező kommentje:
Ma is amúgy iszonyú jókedvvel ébredtem, gyönyörű idő van, gondoltam bemegyek dolgozni. Végül annyit készülődtem, hogy addigra sem lettem kész, amikorra be kellett volna érnem. Hirtelen jött a hangulatváltozás. Elszívtam fél doboz cigit egy kávé mellé és rájöttem: nem merek elindulni. Nem akarok. Túl kövér és nagy vagyok ahhoz, hogy kimenjek abba a steril világba.
2011. okt. 5. 10:15
 23/32 A kérdező kommentje:
Most a következő program az lenne, hogy elmenjek bevásárolni. Rá kéne vennem magam, 2 napja nem ettem semmit.
2011. okt. 5. 10:17
 24/32 anonim ***** válasza:
Mitől jönnek ki a rossz időszakaid? Fel tudod ismerni hogy mi az ami kiváltja?Nálam a férjemmel való viszinyommal egyenlően hullámzik a depim. Valamilyen szinten ő váltja ki belőlem,egyébként nekem szorongásos depresszióm van. Ha neked is valami ilyesmi áll a háttérben akkor elképzelhető hogy azért akarják rádragasztani a bipoláris zavart.Mert hasonló a dolog. Meggyőződésem hogy jobb lesz neked nélküle!Mit jelent hogy 15 kg-t hiztál hány kilo vagy és hány cm? akár két xl-es nők is tudnAK NAGYON CSINOSAN ÖLTÖZNI,ÉS NAGYON JÓL KINÉZNI! Azt tartsd a szemed előtt hogy ezentúl semmit ne csinálj ugy mint régen!Ha választhatsz2 dolog közül az ujat választ,az uj kávézót,az uj edzőtermet,a másfajta ruhákat, az uj frizurát! Miért nem alszol amikor jó a kedved? Nem tudsz lepörögni?
2011. okt. 5. 10:18
 25/32 anonim ***** válasza:

És a munkahelyeden nem veszik zokon ha nem jársz be? Esetleg igy nem tudod elérni hogy idő előtt felbontsák a szerződést veled? Nézz másik munka után!

Most pedig öltözködj fel,abba amiben jól érzed magad! Tőled sokkal kövérebbek sokkal csunyábbak,és sokkal nagyobb gondokkal küzdők járnak kint!vegyél magadnak amire gusztusod vvan,meg egy csini felsőt,jön az ősz,jönnek a sokat takaró ám csinos ruhák! használd ki. Hol élsz?

Próbálj meg kint ne az emberekre koncentrálni,figyeld a tájat,a várost,mindent ami tetszik benne,a fákat,bármit! Egy háziállaton nem gondolkodtál?Nem most,egy picit később,ha jobban leszel.

2011. okt. 5. 10:26
 26/32 A kérdező kommentje:
Nincs szerintem konkrét kiváltó oka, vagy semmilyen összefüggést nem ismertem fel eddig, olyan "csak úgy" csúszok egyik hangulatból a másikba hirtelen. Biztos tudnak xxl-es nők vonzóak és csinosak lenni, ám én nem érzem magam úgy. Hiába mondod valakinek akinek szőke a haja, hogy bolondulnak érte a pasik, ha ő utálja...Amúgy 181 magas vagyok, 76 kiló. 66-67el tudok szépen öltözködni. 70-el még elvagyok. 75 fölött meg szorongok, ha elérem a 80at, félek elmenni. De olyan mintha nem lenne kontrollom felette, csak úgy megtörténik velem hogy megváltozik a testem. Valamennyit lehet hogy fogytam amiért nem ettem az elmúlt 2 napban. Nem tudtam lemenni a boltba. Most itt ülök teljesen elkészülve és csak arra várok hogy kilépjek a ajtón, de iszonyúan taszít a gondolat.
2011. okt. 5. 10:28
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem veszik zokon, ha nem járok be. Elvileg itthon is tudok dolgozni, legfőképp adminisztrálok. Szoktam is, határidőn még nem csúsztam meg. Sokáig persze nem toleránsak. De tudják néhányan hogy válunk, így most van "okom" nem bemenni. Nem is sejtik hogy mik kavarognak bennem.
2011. okt. 5. 10:33
 28/32 anonim ***** válasza:
181 centidre és 76 kilódra azt gondolod, hogy kövér vagy????? Én azt hittem, ahogy írod magadról, hogy lehetsz vagy 100 kiló és 160 centi..... De hát ez egyáltalán nem kövér! Lehet, hogy erős a csontozatod vagy előnytelenül oszlik el rajtad a súly? Egy ilyen magas nő nagyon csinosan fel tud öltözködni! Ebből a rossz tudatállapotból pszichiáter tudna csak kirángatni.
2011. okt. 5. 10:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Én 165 centi vagyok és kb. 68-70 kiló (nem tudom pontosan). De én nem tartom kövérnek magam, hanem molettnek. Nem mondom, néha rám is rámjön az, hogy kövér vagyok, de normálisan inkább úgy gondolom, hogy molett.
2011. okt. 5. 10:46
 30/32 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs gáz alakod,de megértem a problémádat hogy ezt hiába bizonygatom,nekem is hiába mondják hogy ne legyen feszült,ha egyszer az vagyok...miért hagyod abba az edzést mindig?Miért nem tartasz ki? Ezzel készited ki a tested! Ha egyszer elkezdesz egy diétát,meg egy edzést,akkor miért hagyod abba???Persze hogy jojozol,meg hizol,mert nem eszel normálisan!nem tehetsz olyat hogy két napig nem eszel semmit,mert megszokja a tested ezt az életmódot,és amikor végre kajához jut,akkor raktározni fog!!Nem keveset!! Egyél napi 3x-5x keveset!!!Hidd el,eredményesebben fogsz fogyni. Ha a fogyás a fő problémád akkor az nem olyan megoldhatatlan dolog,főleg hogy nekem ugy tunik hogy mukodne,ha nem ilyen rapszodikusan csinálnál mindent...
2011. okt. 5. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!