Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni a férjem hűségét illetően?
Férjem sokszor furcsán viselkedik, nem igazán foglalkozik velem szexuálisan. Ettől függetlenül segít a házimunkában, kedveskedik reggelivel, egyebekkel.
Egyszer már megcsalt, kb. fél éve. 3 napig külön voltunk és belenéztem a telefonjába amiben olyan sms-ek voltak, amik egyértelművé tették. Akkor is megcsalásra gyanakodtam, viszont akkoriban egyáltalán nem volt kedves velem.
Azt végiggondoltad már, hogy esélyes, hogy a lakás a lakhatás miatt sírta vissza magát, nem miattad?
Lehet nem is érdekelnéd, ha neked se lenne lakásod.
Szívből kívánom, hogy a lehető legjobban jöjj ki ebből a helyzetből!!!
Kb. fel eve csalt meg teged, es vagy egy 11 honapos babatok. Ez azt jelenti, hogy terhes voltal, amikor o massal hempergett. Ez nagyon de nagyon durva!!!!!
Legyel nyitott szemmel, legyel kemeny hozza, es ne hagyd hogy hulyenek nezzen. Ne a reggelivel kedveskedjen, hanem mindennel! Es igenis kezdd el a szexet, aztan ha eltol magatol, kerdezzel csak ra, hogy mi van mar??? Mondja el neked az igazat.
Rátapintottál a lényegre. Azt érzem, hogy hülyének néz, amit nagyon útálok. Viszont nagyon sokat változott tényleg, már nem is jár el itthonról, de sosem tudhatom, hogy éppen mikor adódik lehetősége.
A kislányunkkal nagyon szépen bánik, rengeteget van vele, közös programokat csinálunk, kirándulunk stb., csak a szexuális életünk nincs rendben.
Én sokat beszélek erről, de ő nem igazán folyik bele. Mondta, hogy sokszor kezdeményeztem én is, de mostanában már nem szoktam és úgy érzi, hogy nekem sincs kedvem. Viszont én annak idején annyi visszautasítást kaptam tőle, hogy már nem is akarok kezdeményezni. Ha együtt is vagyunk már én sem tudom belevinni azt a szenvedélyt amit régebben.
No Háisten még megcsalva nem voltam (vagyis ugyi sose tudni: hát nem tudok róla). Egy kolléganőm viszont így járt: apci hirtelen sokkal kedvesebb lett, mint addig volt, sőt igényes lett: még azt is megválogatta, hogy mit eszik meg, konditerembe kezdett járni és fiatalos cuccokat hordani. Aztán jött a bukta SMS.
De azért nem kell 100%-ra venned, hogy megcsal. Tényleg lehet fáradt is. Az is lehet - észre sem vetted - és te is egy kicsit távolságtartóbb lettél vele, ahogy a baba körül forgolódsz - és ő is ezt a "ritmust" vette fel. Esetleg a helyét keresi ebben az új baba-mama-papa kapcsolatban. Én a fordított helyzetben vagyok: megérdemelném hogy megcsaljon, mert mióta babucink megvan egyszerűen nem kívánom az együttléteket. Olyan lettem, mint a jeruzsálemi imátkozófal: előttem is lehet térdelni, csak eredménye nem sok van. De attól, hogy nem foglalkozom az élet szexuális oldalával, attól még szeretem a férjem, és eszem ágában sincs megcsalni.
Várj egy kicsit türelmesen. Próbálj meg hatni rá, ha gondolod: este vacsi tálalás, nem nagymamás hálóing, hanem valami normálisabb és hétköznap is, fehérnemű igényes, szép. Lehet, hogy mindig nyúzottnak, szaladósnak lát, mert ugye a baba az 24 órás szolgálat és ezért érthető is, de nem várhatod tőle, hogy kívánjon, ha esetleg kicsit hanyagoltabb vagy (nem úgy gondolom, hogy az vagy, csak esetleg egy ötlet, nincs-e ilyen a háttérben). Adj magadra, ne csak feleség és anya légy a szemében (ami persze nagyon-nagyon fontos), hanem NŐ is.
Ja: és ne spanold magad: ez a megcsalásos dolog olyan önmegvalósító jóslat. Figyelj oda rá, de ne lovald bele magad. Elég az ördögnek akkor köszönni, ha már benyitott az ajtón.
Aki egyszer megcsal az esélyes, hogy sokszor megfog (főleg, hogy volt olyan selejt, hogy kisgyermek mellett tett ilyet)
szerintem nem szeretetből, hanem haszon élvezetből ment vissza hozzád. amig anyuci nem tartja el, más csajt meg nem talál rajtad élősködik, és a kis kedvesség neki olcsóbb mint az albérlet.
Nem jön ide de leírom.Barátnőm nagyon szép, rengetegszer megtalálják élőben is neten keresztül is. És mondja legtöbbször kisgyerekes apák irogatnak neki myvipen meg iwiwen, hogy "mind kettőjüknek jó lesz", meg ilyenek.
Hulladékok az ilyenek, semmi több, minek mennek kapcsolatba, ha alkalmatlanok arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!