Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit gondolkodtatok mielött beadtátok a válopert? Nem éreztétek magatokat szarul lelkileg? Hogy örök hüséget esküdtetek jóban rosszban aztán mégse. Tehát hogy visszavontátok? úgy félek
Én ugyan nem váltam el,de nem lenne okosabb,ha őszintén beszélnétek egymással és rendbehoznátok a házasságotokat? Főként,ha van gyereketek is.
Nem kell azonnal válni. Ha mindketten belátjátok a saját hibáitokat,akkor van esély, a házasság megmentésére.
Én 2007 májusa óta élek külön a férjemtől, van 3 közös lányunk.('95-ben esküdtünk) Neki is van már párja és nekem is. A kettőnk kapcsolata is jó.A válóperünk most lesz január 13-án. A pert én indítottam el, de amikor megkaptam a bírósági idézést elsírtam magam, mert akkor tudatosult bennem h tényleg vége, független attól h nem tudnék már vele élni és már csak mint embert és mint a lányaim apját szeretem. Ettől függetlenül nagyon rosszul érintett holott lassan 4 éve külön vagyunk.
Szal nem egyszerű és nálam épp azon oknál fogva amit a kérdező említett. De biztos függ attól is h kik miért válnak el, milyen volt a házasság a válás előtt.
Én is azt mondom h először próbáld meg helyrehozni, és ha nem javul a helyzet akkor add be a válópert, de ha érzékeny ember vagy akkor készülj fel h megvisel majd.
Sziasztok!
Én lassan két éve élek külön a férjemtől, két kislánnyal. Én úgy voltam vele, először kell egy másik hely, ahol nyugiban élhetek a lányokkal, anyagi biztonság, és egy szuper ügyvéd.
Másfél év után adtam be a válást!
Már bánom, hogy eddig húztam....
Sziasztok! Anyukám most úgy van hogy már 1 éve el akar válni, de ő is egy az sajnálja apát, kettő hogy félt minket hogy ez nekünk rossz lesz. Tehát már 1 éve hogy húzza ezt a dolgot és nekünk épp ez a rossz, hogy tudjuk hogy válni akar, de nem tudja mikor és nem mer lépni. Próbálták rendbe hozni a házasságukat, de nem ment, mert már tényleg nem szeretik egymást és nem tudnak együtt élni. De azt hiszem most jött el a pillanat mikor tényleg lépni fognak és végre béke lesz.
Amúgy ha tényleg nem megy nem kell erőltetni. Ha már veszekedés is van minden arra gondolj, hogy jobb lesz.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!