Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok vàlni de ö nem akar rola hallani se?! Nem
birom! Hogy adjam a tudtàra hogy ez nem vicc?
Azért nem könyü külföldröl nyelvtudás és pénz nélkül tovább lépni.Kell egy jo nagy adag talpra esetség is.Tudom mert én is külföldön élek. Voltak kezdeti dolgok amikkor még én sem értetem anyira a nyelvet csak,hogy én nem ilyedtem meg,elmentem és elintéztem mindent ami szükséges volt.
2011. szept. 24. 23:26
52/58 anonim válasza:
Elég érdekes,amit a többiek írtak,bár én is csatlakozom hozzájuk.Ha nincs pénzed,nem tudsz idegen nyelvet,menj a Nagykövetségre,és ott válaszolnak mindenre.Vagy fogadj tolmácsot,aki segít elválni,utólag,meg kifizeted a költségeit.Válasz,melyik a szimpi.
2011. szept. 25. 11:04
Felülsz a vonatra és ennyi.csak el tudod olvasni hogy merre megy.
kihez jönnél haza?és miért létszükséglet az autó?nem értem.
még most gyere mert pici babával nehezebb,neki papirok,stb.
Ez normális válasz?
2011. szept. 26. 10:03
54/58 anonim válasza:
Ha nem is beszéled a nyelvet, a google-t csak tudod használni, nem? Beírod szépen hogy SZÓTÁR, és szépen összeszedegeted, hogy mi kell neked. Összerakod a szavakat egymás elé/mögé, kiírod egy papírra, és elmész vonatjegyet venni. Odadugod az ügyintéző orra alá a fecnit, elolvassa, értelmezi, odaadja a jegyed, megmutatja, melyik sipoló-zakatolóra kell felszállnod, és kész.
2011. szept. 26. 11:11
ugy mellesleg megjegyzem mit ér szegény a nagykövetségel és a google val ha egyszerüen egy vasa sincs.
2011. szept. 26. 18:43
a nagykövetség tud segiteni akkor is,épp ezért vannak.
vásárolni se kap pénzt?abbol ki lehetne sőporolni,ilyen pasival meg minek csináltatta fel magát???mire számitott??
2011. szept. 27. 07:21
Miért nem inkább kibékülni akarsz és rendezni a konfliktusokat?
2011. szept. 27. 07:22
Családot barátokat kérd meg hogy neten vegyenek neked repülő vagy vonat jegyet, az állomáson 1 terminálból fel tudod venni a jegyet a válást meg majd itthonról intézd.
Ha mindketten magyarok vagytok amúgy is itthonról kell elindítani, amúgy meg úgyis ügyvéd kell
de évekig fog húzodni és külföldön nem lehet behajtani rajta a gyerektartást.
Ugyanilyen rendszer Svájcban is működik.
[link]
Itt vehetsz jegyet.
[link]
[link]
2012. febr. 8. 23:31
Kapcsolódó kérdések: