Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok vàlni de ö nem akar rola hallani se?! Nem birom! Hogy adjam a tudtàra hogy ez nem vicc?
Ne mondd már,hogy nincs egy vonatjegyre valód....
a baba meg majd jön,most nem kell neki babakocsi...
kifogások
Es ez most esett le, hogy el akarsz valni? gondolom, nem ket nap volt a dontes?! Megis minek hagytad magad teherbe ejteni?
Ha ilyen szar a helyzeted, jobb, ha megaratkozol vele, mi most megis mit mondjunk? Hulye voltal, most megiszod a levet!
Szerintem ez egy kamu kérdés. Ilyen kevés IQ-val nem hiszem, hogy élnek felnőttek... vagy egy gyerek tréfálkozik...
Egyszer bültem egy taxiba a fővárosban. Soha nem feljtem el, bemondtam a címet neki. A taxis kb. 5 percig magyarázta nekem, hogy HOGY NEM TUD ENGEM HAZAVINNI a szálásomra. (itt dugó, ott útfelbontás, ott útlezárás..). Miután még mondta volna, közbevágtam, hogy hívjon nekem egy másik taxit legyen szíves. Sztem még mindig ott áll a Móricz Zs. körtéren, és nem érti, miért kértem másik taxit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!