Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El akarok vàlni de ö nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok vàlni de ö nem akar rola hallani se?! Nem birom! Hogy adjam a tudtàra hogy ez nem vicc?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 23:36
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
senkit egyedül kéne hazamennem
2011. szept. 24. 00:15
 32/58 A kérdező kommentje:
svàjc
2011. szept. 24. 00:15
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
És kihez jönnél Svájcból?
2011. szept. 24. 00:17
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Pakolj össze eg kis bőröndöt és gyere haza vonattal. Vagy vegyél a neten kártyával repülőjegyet

De, nehogy már ott sincs senkid és itthon se....

35/58 anonim ***** válasza:
80%

Az a legnagyobb baj ,hogy nem beszéled a nyelvet.

Véleményem szerint várjál egy kisgyerekel nem tudsz sehova menni,és általában a szülöket is egy kicsit ösze hozza a család érzése.Ha késöbb is ugyan ugy érzel akkor már talán jobban beszéled a nyelvet is mert minden országban vannak külömbözö szociálisegélyek pl sozialamt.akik ha dolgozol még a hiányzo anyagi segitséget megadják ha szükséges.De egy ügyvéd a legmegfelelöbb személy aki segitséget tud nyujtani ilyen esetbe.

36/58 anonim ***** válasza:
80%

Angol, francia, nemet, ott eleg sok nyelvet beszelnek, a ferjeddel megis milyen nyelven kommunikalsz?

Ha segitseg kell, tudnal hova fordulni, es ezt te is tudod.

Te abban nem vagy biztos, hogy el akarsze menni egyaltalan, kicsit most itt nyafogsz, meg sajnaltatnad magad (bar nem tudjuk, miert?!), de igazabol jol megvagy te a kis eleteddel. En Hollandiaban elek, nem beszelek hollandul (angolul igen), van kozos vagyon, ingatlan.... Ha el akarnek valni, elvallnek.

Donsd el, mit akarsz! Ne mond mar, hogy nincs egy vonat, busz, amire felullj?

2011. szept. 24. 00:19
 37/58 anonim ***** válasza:
80%
Na?! Kihez jönnél ide haza?
2011. szept. 24. 00:21
 38/58 A kérdező kommentje:
nem nyafogok csak nehéz nekem ez igy hogy hogyan tovàbb fiatal vagyok nagyon..és gondoltam tapasztaltabbtol kérek segitséget de 95% csak lehurrog bocs hogy ide irtam azt hittem itt normàlisamn lehet beszélni öszintén de nem....jo éjt!!!
2011. szept. 24. 00:24
 39/58 anonim ***** válasza:
67%

Ha normálisan írnál, kapnál normális válaszokat. De te csak csöpögteted az infókat.. sajnáltatod magad, és folyton azt írod, hogy ezt meg azt miként NEM TUDOD megoldani. Én azt mondom, ha valaki el akar érni valamit, az el is éri.. De úgy néz ki, neked még a válaszok is nehezedre esnek, és az is, hogy vegyél egy vonatjegyet.

Ezek alapján azt tanácsolom, maradj a férjed mellett, nincs neked ott olyan rossz helyed... okosodsz, bölcsebb leszel.. és mire a gyerek leérettségizik, talán buszjegyet is tudsz venni Svájcból Magyarországra.

2011. szept. 24. 00:28
 40/58 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen tehetetlen lúzert még életben sem láttam, de online sem.. Még jó, hogy a sz.gépet be tudod kapcsolni vazze.
2011. szept. 24. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!