Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet boldog még az életben, aki elvált és szereti a volt feleségét?
Nekem se sikerült, és én is haza várom.
Köszönöm!
Attól függ, mi volt a válás oka.
Olyat tettél, amit a feleséged nem bocsátott meg? Vagy ő szeretett bele valaki másba, és elhagyott?
Ezt így nem lehet megmondani, amit kérdezel.
Ha úgy érzed, van esély az újrakezdésre, próbálkozz (bár gondolom, nem véletlenül váltatok el, de végülis van rá példa, hogy egy pár újra megpróbáéja együtt)
Ha nincs semmi esély, mert mással él, és azzal boldog, vagy nagyon haragszik Rád, kiábrándult belőled, stb., akkor meg próbálj túllépni rajta, és nyitott lenni egy új kapcsolatra!
Bár én nem váltam el, volt egy IGAZINAK hitt nagy Ő az életemben. Több, mint 5 évig nem voltam képes túllépni a sokkon, hogy elváltak útjaink. Most rájöttem, hogy nem ő volt az igazi a nagy betűs Ő számomra, hiszen visszagondolva rengeteg mindenben különböztünk, gondolkodásban, tervezgetésben.
Most vagyok azzal az emberrel aki tényleg a nagy Ő, mert mindenben szó szerint passzolunk, afféle jing és jang találkozása a mienk. Javarészt egymás mondatait fejezzük be, ugyanolyan az élet- és gondolkodás módunk. Én megtaláltam a hiányzó felemet, remélem te is csak ebbe a hibába estél és megtalálod az igazi társadat, ha idővel túl tudsz jutni ezen és a megfelelő ember oldalán állsz, nem fogsz így gondolkodni. Ezen kell átjutni ami nem lesz könnyű, ha már megváltoztathatatlan a helyzet kettőtök között, de bízom, hogy neked is hasonló happy end-ed lesz részed.
Ezelőtt 6 évvel én is azt mondtam volna, hogy nem, nem lehet boldog. Akkor voltam ugyanilyen cipőben.
Most viszont a válaszom egyértelműen: Igen! 4 éve lesz hogy a jelenlegi párommal élek, 1 éve vettem el feleségül és januárban született a kisfiunk! Soha ilyen boldog nem voltam!
Az én páromat kirakta a felesége, hogy majd ha külön lesznek, jobb lesz a kapcsolatuk.! Megvolt már az új hapsi, csak nem merte mondani. A párom 3 év albérlet után épp ezt magyarázgatta a barátnőmnek, mikor először láttam őt.Hogy ő csak a R-t szereti, és fogja örökké, és megtesz mindent h visszakapja stb stb.És hogy neki nem kell más nő soha és nem fog mást szeretni...Tiszta depi volt nyúzott, Boldogtalan.
Annyit mondtam neki, hogy túl kell lépni, vagy valami ilyesmit. Megfordult, mert mögötte álltam. Egymás szemébe néztünk, és eldőlt minden. Mint a varázslat. Egész este együtt voltunk. Két óra múlva a földön térdelt, és a kezemet csókolgatta , hogy ő komolyan gondolja.
Pedig azóta ahogy megismertem, mi sem áll tőle távolabb, mint az ilyen viselkedés.
Azóta együtt vagyunk. A feleséget elfelejtette, igaz egy fél évbe 3/4 évbe beletelt. Nagyon szeret, átértékelte a múltat is. Azt hiszi, most kapta vissza igazán önmagát. (jól) Mára már nem is érti, mit szeretett úgy az exben. (mert nemigen volt viszonozva) Azért jó a kapcsolatuk, beszélnek néha, van egy közös gyerekük is, aki sokat van nálunk.
Múlt héten megkérte a kezem. Mi egymásnak lettünk teremtve.
Mi egymás
Ja és híztunk mindketten 10-10 kilót. Ez elég bizonyítésk a boldogságra, nem?
09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!