Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élünk, közös másfél éves gyerek, szeretget, bújik, néha ingerült és nem akar szexelni! Hallottatok már ilyet? Egy férfi nem akar szexelni mióta megszületett a babánk? Lehet szex nélkül kapcsolatban élni? Szerintem nem! Én gondolom rosszul?
Eddig ez a legnagyobb igazság: "Én ebből kilépnék a gyerek érdekében is,mert azt fogja látni hogy igy kell élni,és nem lesz neki se sose normális párkapcsolata."
Pontosan u.ezt vallom. Nem érdekel van-e vkije vagy megcsal-e. Sosem érdekelt, mert valamennyit letett az asztalra. És nálam ez számít, ha otthon teljesít, engem nem érdekel mit csinál, ha nincs velem. De a gyerekem ne azt lássa hogy ez a norma, hogy apuci nem szereti anyucit, mert akkor ő is ilyen lesz és sosem lesz boldog.. :(
Remélem egyszer lesz normális társam. Átrendeződött az én értékrendem is pozitív irányba, hála ennek a kapcsolatnak. Azért jobban örültem volna, ha nem fizetek érte ekkora tanulópénzt :(
Elviselhetetlen dolgai vannak, nap mint nap kötözködik, bírál, beszól, aláz.
Kiüríttettem a lakásomat, holnap jön a festő....
Amint kész, pakolunk és jövünk. Ő még nem tudja.
Percenként változik a hangulata. Nem tudom melyik a jobb, ha előre szólok, vagy ha aznap mondom hogy eljövünk.
Mindenkinek így lesz a legjobb. Ez biztos.
Sokat sírok, mert fáj hogy így alakult, de nagyon de nagyon biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem!!!
Nehéz lesz eleinte, de ezt meg kell lépnem, mert ez így nem élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!