Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élünk, közös másfél éves gyerek, szeretget, bújik, néha ingerült és nem akar szexelni! Hallottatok már ilyet? Egy férfi nem akar szexelni mióta megszületett a babánk? Lehet szex nélkül kapcsolatban élni? Szerintem nem! Én gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
Ne megcsalást írjatok, hanem van ilyen?2011. szept. 19. 13:20
101/114 A kérdező kommentje:
Nagyon unom és a kötelező láthatáson kívül meg akarok szabadulni tőle. Szóba sem állok vele. Épp pert akar indítani kevesebb pénzért és több láthatásért. Az igazi férfi...... :S
2013. okt. 11. 12:49
104/114 anonim válasza:
Mi a helyuet veletek kerdezo???ha mar zalkaltas szeruen mennek a dolgok jelentsd fel!!
105/114 A kérdező kommentje:
Azóta is perelget apuka, most épp a gyereket akarja tőlem elvenni. Azóta, 3 éve boldog párkapcsolatban élek, apuka azóta nem hagy élni még jobban. Jelentget hivataloknál, most épp megint bíróság. Nem bír beletörődni hogy sínen az életem. remélem vége egyszer a rémálomnak.
2016. márc. 31. 23:27
106/114 szonata válasza:
Szerény véleményem szerint súlyos lelki problémával kűzd a párod, amit nem oszt veled. Az őszinte, mélyre ható beszélgetés segíthet. Azt gondolom, hogy a család eltartásának nehézségei kötik le minden figyelmét. Ne kezdeményezz, mert elutasításban lesz részed és ez a te lelkedet is rombolja. Türelem, foglald el magad, légy jó anya és társ az élet többi területén és várj. Ő is szenved, csak nem tudja elmondani és ez napról napra még zárkózottabbá teszi. Nekem soha nem volt ilyen problémám, nem kezdeményeztem soha. Olvassatok együtt egy regényt,majd beszéljétek meg. Ez (pl) felébreszthet bennetek korábbi, együtt megélt érzéseket. A lelki visszatalálás hozhatja meg a testi vágyakat is. Ha türelmes leszel, meg lesz az eredmény. Komoly fájdalom lehet egy nő részére,ha nem tekintik nőnek,de nem ok arra,hogy felboruljon a család. A gyerek miatt nem szabad megtenni, ezért nem. BESZÉLGETÉS, TÜRELEM, ez jut most nektek,lesznek szebb idők is.
107/114 szonata válasza:
Azóta látom az eseményeket és az én kommentem már nem sokat érhetett. Sajnálom.
108/114 anonim válasza:
Kicsit regen volt amit kiirt a kerdezo, de most vegigolvastam minden hozzaszolot. Remelem minden rendben veled es a gyermekkel. Sok boldogsagot mindkettotoknek.
109/114 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Velem és a kisfiammal tökéletesen rendben lenne minden, ha apuka hagyna minket élni. Folyton a hibát keresi és hogy miért rohanhat hatóságokhoz. Ott hivatalból kötelesek elvégezni a teendőt, de már kívülről fújják a nevét és rosszul vannak tőle. Azt mondják egyszer megunj a szivatásunkat. Azóta sincs rendes élete, se munkája, se családja. Minket zaklat, ez az egyetlen dolog ami érdekli.
2016. szept. 5. 13:05
110/114 anonim válasza:
Föl kell jelenteni zaklatásért, vagy megmondani neki, hogy ha nem fejezi be, nem fogja tudni tartani a kapcsolatot a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!