Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élünk, közös másfél éves gyerek, szeretget, bújik, néha ingerült és nem akar szexelni! Hallottatok már ilyet? Egy férfi nem akar szexelni mióta megszületett a babánk? Lehet szex nélkül kapcsolatban élni? Szerintem nem! Én gondolom rosszul?
Kedves Kérdező!
Hiába kérted, hogy ne írjunk megcsalást, nagyon valószínű, hogy arról van szó. Illetve inkább olyan szemszögből, hogy van valaki, akit Veled nem akar megcsalni. Figyelj apró jelekre! Nem kezdett el rágózni (frissebb lehelet miatt, ami az új nőnek jár), borotválkozni ott, ahol eddig nem, gyakrabban tisztálkodni, új ruhákat venni, igényesebben/divatosabban öltözni, a megszokottnál többet költeni, telefonját folyamatosan szemmel tartani?
Milyen volt a terhességed? Volt szex azidő alatt (bármilyen formában)? Mert ha már a születés óta fennáll ez e helyzet, akkor már valószínűleg a terhességed alatt volt valakije. :(
Imádom a feleségem sose csalnám meg
de a szülés után én se úgy kívántam mint előtte
előtte mondjuk akkor is szexeltünk ha meg volt neki
most ki van zárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!