Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire jellemző, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy az anyagiak miatt váljanak el emberek?

Figyelt kérdés
Nem bírunk megegyezésre jutni a pénzügyekben. Engem teljesen felőről, csalódott és kiábrándult vagyok. Gáz, hogy emiatt válnék?
2011. szept. 16. 21:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

nálunk a leki terror megy :-P (egy időben minden rossz volt, amit csináltam, én szerelmes kis hülye meg elhittem és még jobban tepertem, azóta a szerelem elszállt és a teperés is, elég volt)

Meg azért nem ver (még :-p ) Fizikailag értem:

-tudja, hogy állásinterjúm lesz, megigéri, hogy vigyáz azalatt a gyerekekre, majd 1 órával azelőtt, hogy elindulnék, mégis lelép valahova, én meg rakjam a 2 gyereket ahova akarom, vagy

-direkt fagyit ad a gyereknek előtte pár nappal, és lebetegíti, a beteg gyereket persze otthagyja nekem, hogy vigyem orvoshoz

-sürgős munkája akad amiért elmegy

-ha mégis valahogy felvesznek, a próbaidő alatt soha egyszer se vigyáz a gyerekekre, ha lebetegszenek, így persze kit rúgnak ki?

Ezek miatt is úgy érzem, nem partner, nem csak az anyagiak miatt.

2011. szept. 20. 22:03
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Most mondok neked valami,direkt csinálja,vannak ilyen férfiak,teljesen lenyomják a nőt,ezáltal ők nyagyobbnak tűnnek,te tepersz érte,ő meg rád szarik,elzár mindentől,dolgozni se enged,hogy esélyed se legyen menni ha menni akarsz,nehogy legyen saját kereseted,bankártyádat is ezért vágta le.Ő meg röhög a markába,hogy van egy eltiport magát szarnak gondoló női cselédje.És szarik rá az egészre,a gyerekre is.Menekülj,szerintem,szülőkhöz,barátokhoz rokonkhoz,csak ebből ki,családon belüli erőszakkal fogalkozom,és a még nem ver nem garncia egy ilyen embernél hogy nem is fog,nem várd meg mig megteszi,mert elmertél menni dolgozni,hogy ne b*sszák rátok a villanyt,az ilyen elnézné hogy a családja halálra fagyjon a ő büszkesége miatt,már a gyerekek miatt se kéne igy élned,mert ők is sérülni fognak egy ilyen nem törődöm apa példával.
2011. szept. 20. 22:17
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj ügyvédhez, mert lehet, h. jogosan kérnél pl. gyerektartást, ha a terhek nagy részét te viseled mindenféle szempontból. Az, hogy feltölti a hűtőt, az édeskevés. A te otthoni munkádnak is van anyagi értéke (mosás, vasalás, főzés, bevásárlás) azon túl, hogy a csekkeket is te állod. Ez így nagyon kényelmes neki. Az csak ürügy, hogy azért, mert te elmentél dolgozni. Miért? Volt más lehetőséged? Ő nem képes felelősséget vállalni, de te se tedd? Áh, ez egy zsaroló magatartás volt a részéről.

Ülj le vele komolyan beszélgetni, mondd meg, hogy kénytelen leszel beadni a válókeresetet, ha továbbra is így viselkedik. Mondjuk, én szeretni se tudnám ezek után. Akkor meg végképp a válás mellett döntenék. Lehetőséged lesz egy új életre!

2011. szept. 21. 09:41
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ó, most olvasom, hogy miket csinál még! Ez egy pszichopata! Sajnos, akkor a szüleivel se tudsz beszélni, hogy hassanak rá, valószínű, hogy ott a gond a részéről, nem kapott rendes nevelést, ill. túl szigorúak voltak vele. Fene tudja!

Egy jó ügyvéd nem ártana neked, mert még jól ki is forgat. Hál istennek, te csekkekkel tudod igazolni, hogy feladtad a pénzeket. Mindenről legyen dokumentumod. Akár még fénymásolatot is csinálnék a helyedben, nehogy esetleg ellopja, ha arra kerül a sor, hogy bizonyíték!

Légy óvatos, sunyi ember ez! Nincs senki, aki néha vigyázni tudna a gyerekekre? Egy kedves idős szomszéd néni? Rokonok? Unokahugok? Mert azért akkor könnyebb lenne. Vagy olyan munkahely, ahol rugalmas az időbeosztás? Nagyon nehéz helyzetben vagy, nem irigyellek. De azért ebből a kapcsolatból menekülni kell, a jövőre nézve semmi jóra nem számíthatsz tőle. Sőt, ha válásra kerül a sor, valószínű, hogy bekeményít. Ez az ember egyáltalán szereti a gyerekeit?

2011. szept. 21. 09:47
 35/36 anonim ***** válasza:

nem gáz.. ez már divattá vált.. a válás.. nem?? lassan már természetes lesz..

anyagiak komoly válóok: ez van.. unokatesóim is 20 évet éltek egymással, 3 gyerek született, oszt elváltak. a férfi megvesztegette a 2 nagy fiát, hogy kapnak fejenként 5-5 millát ha nem látogatják az anyjukat.. lehet ennél lejjebb süllyedni?

2014. ápr. 26. 09:32
 36/36 anonim ***** válasza:
és ha a párod ennyire lusta és munkakerülő, akkor hogy a csudába nem derült ki ez idejekorán, hiba volt akkor összeházasodni
2014. ápr. 26. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!