Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire jellemző, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy az anyagiak miatt váljanak el emberek?

Figyelt kérdés
Nem bírunk megegyezésre jutni a pénzügyekben. Engem teljesen felőről, csalódott és kiábrándult vagyok. Gáz, hogy emiatt válnék?
2011. szept. 16. 21:07
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

4 és 5. A nagyot már tavaly is felvették, idén a kicsit is végre. Eddig mindent elkövetett, hogy otthon legyek velük és a világért se menjek vissza dolgozni (fizikai akadályozás, lelki terror)

Csak a családi pótlékot kapom, de az meg elmegy adótörlesztésre (mert azt sem volt hajlandó rendben befizetni a "Drága", persze foglalkozni sem vele.) Bérletem is csak azért van amúgy, mert egy bliccelés-lebukásom után "megsajnált" és azóta hajlandó arra költeni.

Szerintem egy szörnyeteg az ember, ilyen kis apróságok miatt teljesen kiábrándultam belőle.

2011. szept. 16. 22:07
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem írni, hogy az a bizonyos százalék olyan 60-70, nem tudom már pontosan mennyit mondott. a kölök voltam =)
2011. szept. 16. 22:09
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Én mint férfi nem tudom megérteni az olyan férfi embert, akivel ha leülnek egy papiros mellé és leírják, hogy "nézd ez a bevételünk és ennyi a kiadás", akkor azt képtelen értelmezni, sőt még személyesre veszi.

Nehéz eset ez már így két gyerekkel, nem vagyok a válás híve, de mondjuk én hozzá se mentem volna eleve egy ilyen emberhez.

Első lépésnél inkább a munka vállalás előtt át kellett volna íratni minden rezsit csoportos beszedésre őrá és ha kekeckedik a te állami zsebpénzedet a kezébe nyomni, hogy "Ő a kereső intézze ő", aztán ha majd kikapcsolták villanyt, gázt, TV akkor gondolkozhat, hogy ki a hibás, hiszen nála van minden pénzforrás és eszköz.

Tényleg át kell gondolni, hogy a válás megold-e mindent.

Esetleg a szóba hozása felébreszti kissé, de tény, hogyha nem kap észbe (és ebben a korban már nem igen javul az ember), akkor inkább külön, mint egyben így.

2011. szept. 16. 22:14
 24/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem vagyok nagy válás-párti, de rettegek, hogy a szolgáltatást kikapcsolják, esetleg ráterhelik az én lakrészemre. Ez persze nem tesz jót a kapcsolatunknak sem. Úgy érzem nem partner :-(

2011. szept. 16. 22:17
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz megírásának időpontja: ma 21:21"

Mindig meglepődök a GYIK-on amikor az ember leírja a tényt, ami igazolódott is rögtön akkor így lehúzzák (most 49%).

Most komolyan aki ezt a hsz-t leértékelte az mi kivetni valót látott benne???

2011. szept. 16. 22:18
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem alkalmas a családapai szerepre sürgösen hagyd el.

Az a 2 gyerekes családapa aki nem akarja, tudja felfogi hogy ha kikapcsolják a fütést megfagynak a saját gyerekei nem alkalmas az apai szerepre, ha van rokkonod akihez mehetek pakolj és menjetek.

2011. szept. 16. 22:58
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy itt a fő gond nem a pénz, hanem a férjed nemtörődömsége. Attól, mert nincs pénz, még lehet egy házasság 'boldog házasság'.

nem csodálom, hogy kiábrándultál a férjedből, hisz mindent megtett annak érdekében hogy ez így alakuljon.

Miért vágta el a bankkártya hozzáférésed? Már ez egy olyan lépés volt, ami nem okés egy normál párkapcsolat esetén.

Én tuti nem tudnék ilyen férfivel együtt lenni... Nem a pénz miatt van ez az egész köztetek!! Habár az tény, h magyaron rengeteg pár válik az anyagi gondok miatt.

2011. szept. 16. 23:21
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen utolsóval nagyon egyetértek.

Fontos tudatosítanod magadban, hogy nem a pénz miatt van köztetek a baj, hanem mert a párod nem normális.

Az, hogy ez pont egy pénzügyi helyzet folytán csúcsosodott ki, az már másodlagos.

Ha úgy értelemezed, hogy a pénzen vesztettek össze akkor lealacsonyítod az egészet és magadat is.

2011. szept. 16. 23:57
 29/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen, talán tényleg a pénz a felület, amin kibukott a dolog, a megbúvó okok viszont mások....

Én úgy érzem széllel szemben evezek már évek óta. Nem bírunk közös nevezőre jutni számomra fontos dolgokban, ezzel a húzásával viszont úgy érzem nem csupán idegesít, hanem a létemet is veszélyezteti.

2011. szept. 17. 15:20
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Az itt a baj hogy te alárendelt vagy neki,mi az hogy megsajnál és ad pénzt bérletre?Meg fizika akadályozás,megver,bezár?

Vállj sürgősen,a gyerekek érdekében is,és saját érdekedben is.

2011. szept. 20. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!