Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy az anyagiak miatt váljanak el emberek?
4 és 5. A nagyot már tavaly is felvették, idén a kicsit is végre. Eddig mindent elkövetett, hogy otthon legyek velük és a világért se menjek vissza dolgozni (fizikai akadályozás, lelki terror)
Csak a családi pótlékot kapom, de az meg elmegy adótörlesztésre (mert azt sem volt hajlandó rendben befizetni a "Drága", persze foglalkozni sem vele.) Bérletem is csak azért van amúgy, mert egy bliccelés-lebukásom után "megsajnált" és azóta hajlandó arra költeni.
Szerintem egy szörnyeteg az ember, ilyen kis apróságok miatt teljesen kiábrándultam belőle.
Én mint férfi nem tudom megérteni az olyan férfi embert, akivel ha leülnek egy papiros mellé és leírják, hogy "nézd ez a bevételünk és ennyi a kiadás", akkor azt képtelen értelmezni, sőt még személyesre veszi.
Nehéz eset ez már így két gyerekkel, nem vagyok a válás híve, de mondjuk én hozzá se mentem volna eleve egy ilyen emberhez.
Első lépésnél inkább a munka vállalás előtt át kellett volna íratni minden rezsit csoportos beszedésre őrá és ha kekeckedik a te állami zsebpénzedet a kezébe nyomni, hogy "Ő a kereső intézze ő", aztán ha majd kikapcsolták villanyt, gázt, TV akkor gondolkozhat, hogy ki a hibás, hiszen nála van minden pénzforrás és eszköz.
Tényleg át kell gondolni, hogy a válás megold-e mindent.
Esetleg a szóba hozása felébreszti kissé, de tény, hogyha nem kap észbe (és ebben a korban már nem igen javul az ember), akkor inkább külön, mint egyben így.
Köszönöm!
Nem vagyok nagy válás-párti, de rettegek, hogy a szolgáltatást kikapcsolják, esetleg ráterhelik az én lakrészemre. Ez persze nem tesz jót a kapcsolatunknak sem. Úgy érzem nem partner :-(
"A válasz megírásának időpontja: ma 21:21"
Mindig meglepődök a GYIK-on amikor az ember leírja a tényt, ami igazolódott is rögtön akkor így lehúzzák (most 49%).
Most komolyan aki ezt a hsz-t leértékelte az mi kivetni valót látott benne???
Ha nem alkalmas a családapai szerepre sürgösen hagyd el.
Az a 2 gyerekes családapa aki nem akarja, tudja felfogi hogy ha kikapcsolják a fütést megfagynak a saját gyerekei nem alkalmas az apai szerepre, ha van rokkonod akihez mehetek pakolj és menjetek.
Egyértelmű, hogy itt a fő gond nem a pénz, hanem a férjed nemtörődömsége. Attól, mert nincs pénz, még lehet egy házasság 'boldog házasság'.
nem csodálom, hogy kiábrándultál a férjedből, hisz mindent megtett annak érdekében hogy ez így alakuljon.
Miért vágta el a bankkártya hozzáférésed? Már ez egy olyan lépés volt, ami nem okés egy normál párkapcsolat esetén.
Én tuti nem tudnék ilyen férfivel együtt lenni... Nem a pénz miatt van ez az egész köztetek!! Habár az tény, h magyaron rengeteg pár válik az anyagi gondok miatt.
Igen utolsóval nagyon egyetértek.
Fontos tudatosítanod magadban, hogy nem a pénz miatt van köztetek a baj, hanem mert a párod nem normális.
Az, hogy ez pont egy pénzügyi helyzet folytán csúcsosodott ki, az már másodlagos.
Ha úgy értelemezed, hogy a pénzen vesztettek össze akkor lealacsonyítod az egészet és magadat is.
Köszönöm mindenkinek!
Igen, talán tényleg a pénz a felület, amin kibukott a dolog, a megbúvó okok viszont mások....
Én úgy érzem széllel szemben evezek már évek óta. Nem bírunk közös nevezőre jutni számomra fontos dolgokban, ezzel a húzásával viszont úgy érzem nem csupán idegesít, hanem a létemet is veszélyezteti.
Az itt a baj hogy te alárendelt vagy neki,mi az hogy megsajnál és ad pénzt bérletre?Meg fizika akadályozás,megver,bezár?
Vállj sürgősen,a gyerekek érdekében is,és saját érdekedben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!