Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire jellemző, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy az anyagiak miatt váljanak el emberek?

Figyelt kérdés
Nem bírunk megegyezésre jutni a pénzügyekben. Engem teljesen felőről, csalódott és kiábrándult vagyok. Gáz, hogy emiatt válnék?
2011. szept. 16. 21:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%

"...Utolsó tudod vannak emberek akik 2 műszakban dolgoznak vagy a 8-10 órás műszak után bevállalnak újsághordást, meg alkalmi munkákat..."

Aztán utánna ezért megy tönkre a házasság, főleg hogy feleselgessen, hisz az óvoda jó.

2011. szept. 16. 21:27
 12/36 A kérdező kommentje:
bocs: csekkekkel
2011. szept. 16. 21:27
 13/36 anonim ***** válasza:
75%

"...de a keresete nem elég 4-ünkre..."

Na két gyerek esetén meg pláne nem lehet ész nélkül melót vállalni. Nálunk is ez volt a helyzet. Azért a gyereknek apa is kell nem egy élőholt munka zombi, akit csal aludni lát és két gyerek mellett időnként besegíteni is kell ha otthon vannak egész nap.

2011. szept. 16. 21:34
 14/36 anonim ***** válasza:
75%

Az ész nélküli munka vállalás az ugye erre a hsz-re szólt:

"...2 műszakban dolgoznak vagy a 8-10 órás műszak után bevállalnak újsághordást, meg alkalmi munkákat..."

2011. szept. 16. 21:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az az extra gáz ha a férfi az aki nincs tisztábban az anyagi helyzettel és lehetőségekkel és anyáskodóbb az anyánál (mint írtam feleslegesen).
2011. szept. 16. 21:46
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz azalatt,hogy a saját keresetét maga osztja be? Egy házasságban a bevételek közösek,és közösen is gazdálkodnak. Ez már a házasság kezdetén is így volt? Ha igen,akkor miért vállaltatok gyereket? Miért egyeztél bele a külön kasszába? Most már nagyon nehéz rajta változtatni.

Ha elválnál,akkor eltudnád tartani a gyerekeket?

2011. szept. 16. 21:49
 17/36 A kérdező kommentje:
zavar az is, hogy mivel nem hajlandó ilyesmivel foglalkozni (szolgáltatással), így az én nevemen van az összes. Így ha felhalmozódik tartozás, az én lakásfelemre terhelnék rá persze...
2011. szept. 16. 21:49
 18/36 A kérdező kommentje:
6 évig közös kassza megegyezés szerint, júniusban viszont elvágta a bankkártyámat, így nincs hozzáférésem a pénzhez (eddig se szórtam, 100%ban csekkekre és a gyerekre költöttem, én hülye sajnos soha se magamra), azóta ő bizony így gazdálkodik vele. Szeptembertől vállaltam munkát, de nem tetszik az a felállás, hogy a gyerekeket és a háztartást továbbra is kizárólag én intézem, mellette én fizetem az összes számlát, ő meg a látványos dolgokra költi a pénzt (kajára a hűtőbe, gyerekeknek játék...)...Nem tudom mennyire vagyok érthető...
2011. szept. 16. 21:53
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek a gyerekek?

Igazából azért kérdezem, hogy ha most nem mentél volna el melózni akkor Te mennyi pénzt kaptál volna.

2011. szept. 16. 22:01
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia, van egy tanárom, több, mint 30 éve foglalkozik társadalomtudományokkal(gazdaságtan, szociológia, pszichológia, logika stb.) . Ő mondta nekünk gazdaságtanórán egyszer, hogy statisztikák szerint a válások meglepően nagy százaléka történik azért, mert az adott pár nem egyezik ki az anyagi ügyekben. Véleményem szerint is nehéz lehet, pláne a mai világban, mikor még a napsütésért is fizetni kell, de 17 évesen nem sok közöm van ahhoz, hogy milyen a házas élet, ezért is írtam le, amit a tanárom mondott.
2011. szept. 16. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!