Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek a családjában mindenki elvált, valószínű, hogy a jövőben is mindenki el fog?
És a jó kommunikáció.
(bocs ez lemaradt,utolsó voltam)
Szeressétek egymást, és beszéljétek meg a kellemetlen dolgokat is!
Az embernek azért van esze is (az érzelmei mellett), hogy használja! Ha az eszeteket vita közben is képesek vagytok használni - akkor együtt fogtok maradni!
Szia
szerintem ezt fordítva is nézhetnéd, légy pozitív, mondom ezt én... no mindegy, én is tudok néha rossz dolgokon agyalni ami nem jó, néha önbeteljesítő erejük lehet.
Szóval légy pozitív és úgy értem, hogy nézd épp fordítva, Ti épp azért nem fogtok elválni, mert már előttetek a rossz példa, és ugye az okosok mások példáján tanul...
Szóval ti pont azért csak azért is legyetek erősebbek, ha eléggé szeretitek egymást, ragaszkodtok egymáshoz, és tényleg nagyon fontos, hogy mikor gondok vannak akár egymással is azt nyugodtan beszéljétek meg!
Ha a rossz időkről most mikor jobb már most esetleg beszéltek, hogy igen úgyis megoldjuk, ég megbeszélitek, hogy akkor is ha fáj, akkor is elmondjátok egymásnak, és tehát így tudatosan felkészültök a nehéz helyzetek lekezelésére kicsit, biztos túl fogjátok élni a rossz időket.
Minden jót
szia!
Én ugyan "friss" feleség vagyok ; de tudtam , hogy ezt a döntést csak egyszer akartam meghozni , nem többször ; vagy úgy hogy 5 évig lébecolunk , aztán kész.
Ha nem csak a rokonságokat nézzük , hanem a mai családmodelleket is , könnyen fel fog tünni , hogy a 2. , 3. 4. szomszédban is elváltak élnek. Sajnos ez tendencia.Még rokonsági példa se kell hozzá. Azon szoktam morfondírozni , hogy pár év múlva annak a gyereknek lesz "ciki" a suliban , akinek még nem váltak el a szülei. Ez kicsit vicces , de azért van alapja. És ott vannak az élettársi együttélések is. Túlképp ha ott "szétmenetel" történik az is egyfajta "válás" , csak nem jogilag és kevésbé verik nagy dobra. De ugyanazokból az okokból mehet tönkre , mint egy házasság. Én is amondó vagyok , hogy két fél közt legfontosabb a kommunikáció! Ha ez megvan és a tisztelet egymás iránt , nagy baj nem lehet. Ha tudod , hogy meg tudsz vele mindent beszélni, és partnerek vagytok , akkor nem kell keresgélni azt hogy már a 2. unokatestvére is elvált ; tessék, itt az újabb "példa"! Ez rossz példa, minta; és ha szereti két házastárs egymást , erre gyorsan rájönnek! :)
Nézd a te oldaladról: ti ketten vagytok egy házaspár, nálatok nem vált el senki, tehát ti sem fogtok :D
Nem törvényszerű a válás, de azért én is óvatos lennék (lettem volna) egy olyan pasival, akinél ilyen a család.. De hát ha nálatok jól működik (mióta vagytok házasok?), valószínűleg nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!