Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válásom folyamatban van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válásom folyamatban van. Viszont a férjem nem akarja. Ugy gondolja hogy amíg a felesége vagyok addig neki vannak jogai. Ez a szerintem erőszak már több napja történt. íGY IS TUDOK LÉPNI?

Figyelt kérdés
NEM TUDOM HOGY AZ AKARATOM ELLENÉRE TÖRTÉNIK MEG A KÖZÖSÜLÉS AZ ERŐSZAKNAK SZÁMIT-E ÉS HOVÁ FORDULHATOK SEGITSÉGÉRT.
2011. aug. 29. 18:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezz meg egy ügyvédet hogy van-e olyan hogy a férjed megerőszakol. Nem hiszem hogy alkotmányos joga a férjednek ezt tenni pusztán mert a házastársa vagy. Ha jól veszem ki a szavaidból, a férjed egyenruhás?
2011. aug. 30. 14:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Igen ,elég régóta.A munkahelyén jó véleménnyel vannak róla.Meg igazság szerint a környezetünk is.Mondjuk ez az én hibám is,mert soha nem panaszkodtam senkinek.Nem könnyű ilyen dolgokról beszélni.
2011. aug. 31. 00:51
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

Én is ismerek olyat aki egyenruhás és olyan a magánélete amiért nem érdemelné meg a társadalom bizalmát, sem a megbecsülését.

Nem veti meg a nők verését, elképesztően nagyképű és lelkileg nem érdekli hogy kit aláz meg.

2011. aug. 31. 11:57
 24/31 A kérdező kommentje:
Én pont ilyen emberrel élek együtt.Ma arra keltem hogy megszüntette a közös folyószámlánkat,ami a lakáshitelünk egyik feltétele volt.Éa nem mellesleg oda kaptam a családi pótlékot.Ilyenkor mit tudok tenni?
2011. aug. 31. 16:19
 25/31 anonim ***** válasza:
23%

Azért az is baj ám, bár ezt divatos kihagyni és elfelejteni, hogy a nők meg ha valami nem tökéletes, akkor nem látnak tovább a szakításnál/válásnál. Fel sem merül a kis törékeny érzelmes agyukban, hogy egy kapcsolatot meg is lehetne próbálni megmenteni és nem egyből kidobni a kukába. Persze, a férfiak az otrombák, mert leülnek a TV elé vagy neteznek, meg nem figyelmesek, elfelejtik az évfordulókat, de amint beüt egy kis válság, akkor a nők lesznek a "kigyetlen" dögök, akik rettentő trampli módon tudnak a férfi lelkébe gázolni.

A férfi az elmarad évfordulókkal otromba, a nő meg a szakítással. Lehet pakolászni a mérleg serpenyőjébe ezeket...

2011. szept. 1. 08:11
 26/31 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, az én agyamban például pont az szokott felmerülni, hogy próbáljuk meg megmenteni a kapcsolatot. De ha nem hajlandó tenni érte mind a két fél, akkor lásd be hogy ez esélytelen. Van olyan férfi akinek hiába magyarázok, hogy ez így nem lesz jó, csináljunk valamit (és nem arra gondolok hogy elfelejt egy évfordulót, mert azt leszarom. Van amikor én is elfelejtem, vagy csak két nappal előtte jut eszembe. Olyankor még szólok neki is, figyelmeztetem:) Ettől nem dől össze a világ.) És akkor mi történik? "Jó, jó csináljuk, hozzuk rendbe drágám, bár nem értem mi a baj, mert szerintem tökéletes a kapcsolatunk." Mondja ezt, csak hogy két szál szalmát ne kelljen keresztbe tenni. Ezek után gyakorlatilag minden marad a régiben, még úgyis hogy az egyik fél küzd egy darabig és kapar ezerrel, hogy jobb legyen. Sok férfi a kommunikáció helyett (meg sok nő is, de te most csak a nőket hibáztatod nagy részben a kapcsolatok megromlásáért, mert túl érzékenyek vagyunk) fogja magát és félrekúr. Azzal meg van oldva minden. Utána lebukik, és szakítanak vele. Vagy csak szimplán marad (jelen esetben a nőnek) a szakítás. Mivel egy kapcsolathoz két ember kell... Persze vannak olyanok is biztos akik meg sem próbálják rendbe hozni, de hol láttad azt leírva hogy a kérdező pont ilyen. Attól, hogy másoknak nem panaszkodott, még lehet hogy a férjével próbált beszélni. A leírás alapján nekem a kedves férj pont nem tűnik olyannak mint akivel értelmesen meg lehet beszélni a párkapcsolati problémákat. Ha olyan lenne, akkor most nem gyalázná, kínozná a feleségét, és nem tenne neki keresztbe ott ahol csak tud.
2011. szept. 1. 10:06
 27/31 anonim ***** válasza:
87%

A kérdező kommentje:

Én pont ilyen emberrel élek együtt.Ma arra keltem hogy megszüntette a közös folyószámlánkat,ami a lakáshitelünk egyik feltétele volt.Éa nem mellesleg oda kaptam a családi pótlékot.Ilyenkor mit tudok tenni?

Menj be a bankba és beszélj velük, hogy mit lehet tenni ilyenkor. Én nem tudom sajnos. Mindenképpen nyiss saját folyószámlát, az új számlaszámot pedig add meg a családi pótlékot folyósító intézménynél. Mondd, hogy mostantól oda utaljanak.

2011. szept. 1. 10:09
 28/31 anonim ***** válasza:
27%

10:06 igazad van teljesen. Sok hülye pasas is van, aki képtelen a megújulásra, változtatásra és azt hiszi minden úgy jó, ahogy van.

Ha viszont a figyelmetlenséget TIPIKUS FÉRFI HIBAként tekintjük, akkor azért el kell ismerni, hogy az meg NŐI HIBA hogy sok nő elvárja, hogy kommunikatív közlések nélkül is mindent találjon ki a férfi, hogy a nőnek mi lenne jó, ha meg ez nem megy, akkor kommunikáció és javítás helyett mehet a levesbe. Na ez hiba.

A jó és a rossz kapcsolathoz is kettőn áll a vásár.

2011. szept. 1. 10:11
 29/31 anonim ***** válasza:
86%
Költözz el drága! És menj be a MÁK-hoz a kereseteddel (válási beadvány), hogy az új (csak saját) számládra kéred ezentúl a pénzt! Mehetsz anyaotthonba is a gyerekkel! Attól még, hogy rendőr, ő se tehet meg mindent. Beszélhetsz a főnökével is, hogy milyen ember az alkalmazottja, hátha odafigyel a hivatalban történt túlkapásaira is ezentúl ;-I
2011. szept. 4. 08:54
 30/31 anonim ***** válasza:
78%

a lakást pedig sz.rd le, nyugodj bele, hogy elviszi a bank, a férjed csinálta ezt vele.

Legalább van munkád, saját kereseted? Hány gyerek van?

2011. szept. 4. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!