Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szerintem nem tudok semmit sem tenni.
Anyáék már január óta elváltak, 2 hetente lenne láthatás,de apa nem akar minket elvinni,mi hiába akarunk menni.
Mit lehet ilyenkor csinálni?Vagy egyáltalán lehet valamit?
neked, mint gyereknek is jogod van a láthatáshoz...a gyámhivatalhoz fordulhattok, de ha apátok nem akar látni, akkor kár erőlködnötök...
amúgy mi az oka annak, hogy nem látogat titeket?
Nem akarlak elkeseríteni,de ha apukád már eleve nem akar elvinni titeket,akkor szerintem nem jó ötlet erőltetni a dolgot,mert ha úgymond ráerőltetitek magatokat,úgy,hogy ő nem szeretne veletek lenni,abból nem sülne ki túl sok jó.
Megértem,hogy neked hiányzik az apukád és szeretnél vele lenni,de ha ő nem akarja,akkor nem igazán tehetsz semmit!:(
Engem nagyon elszomorít,hogy vannak ilyen szülők,akik képesek eltaszítani maguktól a tulajdon gyermeküket...:(
Szomorú dolog ez... Nem tudom, milyen volt korábban a viszonyotok, de ha jónak volt mondható, akkor vhogy tudatni kellene vele, hogy Ti is nagyon sajnáljátok, hogy ez történt, de nem szeretnétek öt elveszíteni, és ne büntessen Titeket azért, mert Anyukáddal megromlott a viszony. Mondjuk írd meg ezt neki levélben. Mármint papíron. Ne gépen. Ha fontosak vagytok neki - remélem - akkor elgondolkodik, és keres megoldást. Ha vmiért mégsem, akkor sajnos nehéz az ügy, nem tud úgy kötődni, ahogy kellene. Ez semmi esetre sem a Ti hibátok, az ő gyermekkorában alakult így ki a családtagokhoz való kötődése. lehet rajta változtatni, de ehhez neki is fel kellene ismerni, hogy az életének ez a része nem működik jól. Erre akkor van esély, ha logika kapcsolatot sikerül vonni saját boldogtalansága, és a kapcsolatkezelése között. Ez nehéz dolog, mert senki nem ismeri be szívesen, hogy valamit rosszul csinál. Próbáld meg arrafelé terelni, hogy ő is mennyi mindent veszít, ha nem foglalkozik Veletek.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj privátban!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!