Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nyeri a vesztes fél ilyen esetben a válásnál?
Figyelt kérdés
A férjem hamarosan beadja a válópert,indok az hogy már nem szeret. 2 kisgyerekkel maradok magamra,persze szülői segítséggel. Érdekelne hogy ha én nem akarok válni,próbálnám újra "csinálgatni" a dolgokat,de a férjem nem engedi,ki jöhet ki vesztesként egy válásban. Egyáltalán,hogy működik ez az egész? Fogalmam sincs...2011. aug. 25. 09:09
11/12 Debra01 válasza:
Általában osztják a költséget. ha a férjed kifizette a perilletéket, akkor jobban jársz, ha beleegyezel a válásba.
Akkor ez az állapot így marad. tanulságul mondanám, hogy ami elromlott, azt ne akard foltozgatni. Úgyis kiszakad.
Ha mindenben megegyeztetek, akkor bólints rá. Az ego, vagy az érzelmek sérülése, az más dolog. Azt majd az idő...nem a bíró.-
12/12 anonim válasza:
Jó indok, kiszeretett!(ez kb == már nem kelletek, mégsem):DDD Illene a hátába egy kisbalta. A vesztes meg a 2 szegény gyerek, a nyertes meg ez az "apa", aki szépen kitörli őket veled együtt az életéből, mert uncsi. És a csúcs, hogy van nő, aki ezután ezekkel még összeáll, így megteheti.Ha megegyeztek, nem kell ügyvéd, szoc. alapon illetéket sem kell fizetni, de hát szerintem engem ebben a helyzetben nem is érdekelne az a pár ezres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!